Musorujsag
Élő Eredmények

Milánóban sincs maradása Balotellinek

la stampa/telesport.hu
A La Stampa szerint az AC Milan a szezon végén nem ragaszkodik majd Mario Balotellihez, akit Szinisa Mihajlovics várhatóan nem állít kezdőbe a vasárnap esti Inter elleni városi rangadón.

SuperMario a Liverpooltól tért vissza kölcsönbe korábbi klubjához a nyáron, azonban sérve miatt az idény nagy részében nem számolhatott vele Mihajlovics. A Serie A-ban eddig mindössze 6 mérkőzésen kapott szerepet, amiken 1 gólt szerzett. Igaz az Olasz Kupa keddi elődöntőjének első mérkőzésén az ő büntetőből lőtt góljával győzött a Milan a harmadosztályú Alessandria otthonában.

Mario Balotelli idei legfontosabb gólját lövi az Alessandria elleni kupaelődöntőn – fotó: EPA/Andrea di Marco

Előreláthatóan a vasárnap esti Derby della Madonninán sem vár rá kulcsszerep, ugyanis a szerb edző szavai alapján csak a kispadon kap majd helyet.

Az olasz portál arra következtetésre jutott, hogy a piros-feketék nem élnek majd a szezon végén a vásárlási opciójukkal, hanem visszaengedik Liverpoolba a válogatottnál is mellőzött csatárt.

Balotelli Eb-kilátásai sem a legjobbak. Antonio Conte szövetségi kapitány a 2014-es brazíliai vb óta mellőzi, eddig csupán egyszer vette számításba.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek