Musorujsag
Élő Eredmények
 

Akár ki is rúghatják Guardiolát a Bayerntől

Nem biztos, hogy Pep Guardiola a Bayern München vezetőedzőjeként fejezi be az idényt, legalábbis erről ír a Sunday Express című brit lap.

Az újságban az olvasható, hogy a német klubnál nem veszik jó néven a Manchester City bejelentését, amely szerint nyártól a spanyol szakvezető irányítja az angol együttest, miközben a Bayern addig még fontos megméretések előtt áll.

A kérdés az, tud-e Guardiola a jelenlegi feladatokra összpontosítani úgy, hogy fejben már a City csapatát állíthatja össze. A müncheni klub legendás labdarúgói, Karl-Heinz Rummenigge, Uli Hoeness and Matthias Sammer állítólag nem örülnek annak, hogy megoszlik az edző figyelme.

Karl-Heinz Rummenigge - fotó: EPA/Andreas Gebert Karl-Heinz Rummenigge - fotó: EPA/Andreas Gebert



Müncheni források szerint, ha a Bayern nem harcolja ki az olasz Juventus ellen a negyeddöntőbe jutást a Bajnokok Ligájában, akkor Guardiolát idő előtt meneszthetik a vezetőedzői posztról.

A BL a legfontosabb sorozat az európai klubcsapatok számára,  Guardiola azonban a Bayernnel már kétszer is elbukott az elődöntőben – a Barcelona és a Real Madrid ellen -, míg elődje, a miatta menesztett Jupp Heynckes megnyerte a Bajnokok Ligáját a csapattal.