Musorujsag
Élő Eredmények

Rövidebb lesz a válogatott összetartása

M1 aktuális/MTI
Hétfőn a magyar labdarúgó-válogatott megkezdi a felkészülést a nyári, franciaországi Európa-bajnokságra. Bernd Storck szövetségi kapitány Mervó Bence személyében egyetlen légióst hívott meg Telkibe, ahova a játékosok már vasárnap be is költöztek.

 

„Mivel nagyon kevés időt tudunk együttölteni, nagyon kevés idő jut a gyakorlásra, ezért nagyon fontosak ezek a válogatott összetartások” – mondta Juhász Ronald az M4 Sport stábjának. A védő hozzátette, mivel a válogatottnak legközelebb májusban lesz alkalma hosszabb időt együtt tölteni, ezért ezek az egy-két napos összejövetelek is sokat számítanak.

Bernd Storck az NB I-es klubok érdekeit szem előtt tartva úgy döntött, hogy az eredetileg szerda délutánig tervezett program kedden este fejeződik be.

„A szövetségi kapitány ezzel a gesztussal a klubok, illetve a vezetőedzők munkáját szeretné támogatni, hogy csapataik egy nappal többet készülhessenek a számukra nagyon fontos bajnoki összecsapásokra. A szövetségi kapitány továbbra is arra számít, hogy a kluboknál dolgozó kollégái a tavaly őszi közös egyeztetésükön tapasztalt empátiával és segítőkészséggel támogatják majd a válogatott Európa-bajnokságra való felkészülését, amikor erre lesz szükség” – írja az MLSZ honlapja.

Az edzőtáborozó keret:
kapusok: Király Gábor (Haladás), Dibusz Dénes (Ferencváros), Hegedüs Lajos (MTK), Nagy Gergely (Vasas)

védők: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Bese Barnabás (MTK), Juhász Roland (Videoton), Korcsmár Zsolt (Vasas), Lang Ádám (Videoton), Kocsis Gergő (Puskás Akadémia), Litauszki Róbert (Újpest), Forró Gyula (Puskás Akadémia), Predrag Bosnjak (Haladás), Leandro de Almeida (Ferencváros)

középpályások: Gera Zoltán (Ferencváros), Nagy Ádám (Ferencváros), Elek Ákos (Diósgyőr), Pintér Ádám (Ferencváros), Kovács István (Videoton), Holman Dávid (Debrecen)

támadók:Bódi Ádám (Debrecen), Varga Roland (Ferencváros), Pekár László (Puskás Akadémia), Sallai Roland (Puskás Akadémia), Ugrai Roland (Haladás), Mervó Bence (FC Sion, svájci)

Már árulják a jegyeket a magyar-horvátra

Megkezdődött a jegyárusítás vasárnap a magyar és a horvát labdarúgó-válogatott március 26-i, budapesti barátságos mérkőzésére.  A franciaországi Európa-bajnokságra készülő csapatok találkozójára a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express hálózatában lehet belépőket vásárolni. A jegyek 2500, 3500, 5000 és 8000 forintba, a VIP-belépők pedig 15 ezer és 25 ezer forintba kerülnek.

Szurkolói kártya nélkül két fővárosi helyszínen, a Bálnában és a Syma Csarnokban lehet belépőket váltani. A Magyarország-Horvátország találkozó március 26-án 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

További tartalmak