Musorujsag
Élő Eredmények

Horti Gábor: Megmutatjuk az őszinte focit a világnak

m4sport.hu/M1
Indul az m4sport.hu-n a megyei labdarúgó-mérkőzések élő közvetítéssorozata, melynek riportere, Horti Gábor őszinte lelkesedéssel beszélt az M1 stúdiójában arról, miért is lesz érdemes figyelemmel követni a találkozókat.

„Örömmel vállaltam ezt a kihívást. Úgy gondolom, a megyei bajnokságok és a Budapest-bajnokság mutatja meg igazán, milyen rétegen is nyugszik Magyarországon a labdarúgás” – válaszolta Horti arra kérdésre, hogy mi vonzotta ebben a lehetőségben.

„Én magam is ezen a szinten játszottam, bár én inkább a társaság miatt jártam oda” – avatott be mindenkit pályafutása rejtelmeibe a „megyei foci hangja”. – „Akik itt futballoznak, tényleg mindent megtesznek azért, hogy kedvenc sportáguknak élhessenek. Még ha másabb is az íze, mint mondjuk a Bajnokok Ligájának.”

A találkozókat megelőző felkészülésről a riporter elárulta, beizzította már kapcsolatait, valamint feltett szándéka felkeresni a csapatokat is, hisz így tudhat meg olyan bennfentes információkat, mint például a játékosok becenevei, vagy azt is, hogy esetleg disznótorral vagy valamelyik csapattag legénybúcsújával készültek-e a résztvevők a hétvégi összecsapásokra.

„Biztos vagyok benne, hogy sokan fognak érdeklődni iránta. Ez az őszinte foci. És ezt megmutatjuk a világnak.”

A videóra kattintva meghallgathatja a teljes beszélgetést.

Vasárnap 16 órától a Lábatlan-Tata Komárom-Esztergom megyei első osztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzéssel veszi kezdetét az m4sport.hu közvetítéssorozata.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Horti Gábor és a megye I egymásra találása az m4sport.hu-n
Elindult a megye I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzések közvetítéssorozata Horti Gáborral az m4sport.hu-n. Ezentúl biztos, hogy nézői oldalról szem nem marad szárazon, a szakma elől pedig egyetlen tehetség sem marad rejtve, azaz kiderül, ki a magyarok Jamie Vardy-ja.
Magyar futball