Storck: jó úton vagyunk

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elégedett az ausztriai edzőtáborral és az ott elvégzett munkával.

"Sokat edzettünk, a fizikai és a taktikai elemeket is gyakoroltuk, támadásban és védekezésben is remekül dolgoztak a játékosok - nyilatkozta Bernd Storck az M4 Sportnak. - Az elején az időjárás nem kedvezett, de most már az is megjavult. Ma még volt egy zárómeccsünk egymás között, kétszer harminc percet játszottunk, egy-két dolgon még változtattunk."

A német szakember szerint a helyszínnel és a feltételekkel is elégedett. "Minden jó itt, klassz a szállásunk, a speedcourt eszközt is elhoztuk magunkkal, egyénileg is tudnak a srácok dolgozni, jól érezzük magunkat Ausztriában. A gyönyörű természetben fel sem tűnik, hogy mennyit dolgozunk. Ha sokat edzel, mindennek klappolnia kell, és a remek pálya is hozzájárul ahhoz, hogy a fejekben is minden rendben legyen, pozitív hozzáállás kell a munkához."

#veletekvagyunk


Storck hozzátette, sok munka van még hátra, de jó úton jár a csapat. "Két csoportra osztanám a csapatot, az itthon játszók hamarabb kezdtek, a külföldön játszók pedig próbálják behozni a lemaradást. Még nem dőlhetünk hátra, előttünk van a németek elleni meccs is, az értékeink egyre jobban kidomborodnak, elégedettek lehetünk."