Musorujsag
Élő Eredmények

Még csak most jön a neheze a szolnoki pólósoknak

M1/m4sport.hu
A Szolnoki Dózsa-Közgép férfi pólócsapata péntek este a görög Olympiakosszal játszik a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Kovács István, a szolnokiak szakmai igazgatója az M1-en azt mondta, bízik benne, hogy legyőzik az idei sorozatban veretlen görög együttest, és bejutnak a Final Six döntőjébe. A margitszigeti Hajós Alfréd Uszodában 20:30 órakor kezdődő összecsapást az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

A négy között, csütörtök este a spanyol Barcelonata ellen nyert (7-5) a Tisza-parti együttes. Kovács István látott biztató jeleket.

„Hála istennek, nagyon jól felkészültünk az ellenfélből” – kezdte a szakmai igazgató. – „Tavaly ugye nagy pofont kaptunk a Bajnokok Ligájában ugyanettől a csapattól, ezért most alaposan feltérképeztük a spanyolokat. Kapusunk, Nagy Viktor teljesítménye fantasztikus volt, ritkán látni ilyet, hogy valaki 75 százalékos hatékonysággal véd.”

Kovács István hozzátette, hogy nagyon fárasztó mérkőzés volt a csütörtöki, hiszen a Barcelonata gyors csapat. „Az utolsó negyedben lehetett látni, hogy elfáradtunk. Ugyanakkor jó volt, hogy játékból érkeztünk, mindenki motiváltan küzdött.”

A szakember szerint az Olympiakosz elleni meccs sokkal nehezebb lesz. „A görögök nem játszottak, pihentebbek lesznek nálunk, ami azonban lehet hátrány is a számukra. Nagyon bízom a mi csapatunkban. A hazai pálya nekünk kedvez, azt hiszem, hogy Európában nincs még egy uszoda, ahol a szurkolók ilyen hangulatot teremtenek.”

 

 

További tartalmak