Kassai Viktornak nem okozott gondot Cristiano Ronaldo

Mennyire volt nehéz kordában tartani a pálya szélén Cristiano Ronaldót? Erre a kérdésre is válaszolt az M1-nek adott interjúban Kassai Viktor, aki a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság döntőjének negyedik játékvezetője volt.

"Úgy gondolom, hogy nem ez volt a legfontosabb dolga a játékvezetői csapatnak az Eb- döntőn" - mondta Kassai azzal kapcsolatban, hogy neki kellett szemmel tartania a sérülés miatt a pálya szélére került portugál sztárt.

A magyar bírót és angol kollégáját, a Franciaország-Portugália finálét (0-1) vezető Mark Clattenburgot is meglepte a lepkeinvázió. "Amikor elkezdődött a meccs, már senki nem foglalkozott ezzel" - jegyezte meg Kassai, aki óriási szakmai eredménynek tartja, hogy az utolsó pillanatig versenyben volt az Eb-döntő bíráskodásáért.

A jelenleg legmagasabban jegyzett magyar játékvezető nem érzi úgy, hogy visszatért az élmezőnybe, véleménye szerint mindig is ott volt, bár 2014-ben volt egy hullámvölgye, amikor nem jutott ki a brazíliai világbajnokságra. Kassai a hétvégén még nem vezet mérkőzést az NB I-ben, a következő héten viszont már fújja a sípot.

 

Kapcsolódó tartalom