Musorujsag
Élő Eredmények

Ronaldo a ringben is állat

dailymail.co.uk/instagram
Cristiano Ronaldo barátjának, Conor McGregornak segít felkészülni Nate Diaz ellen a kevesebb, mint egy hónap múlva rendezendő MMA-összecsapásra.

Cristiano Ronaldo a labdarúgó Európa-bajnokság utáni megérdemelt szabadságát tölti Las Vegasban, ahol Conor McGregor épp a Nate Diaz elleni bosszúra készül az edzőtáborban. A visszavágót augusztus 20-ára írták ki, és vérre menő csatára lehet számítani.

Az ír harcost most nem csak edzője és barátja, John Kavanagh segíti a felkészülésben, hanem CR7 is mutat neki pár tánclépést, amiknek hasznát veheti a nyolcszögletű ringben. McGregor ezt írta Instagram-oldalán: „A tesóm, Ronaldo beugrott ma hozzám a gymbe. Ez a srác egy állat!”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ronaldo jó eséllyel pályázik az UEFA Év Játékosa-díjra
Az európai labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja nyilvánosságra hozta a 2015/16-os szezon tíz legjobb játékosának nevét, akik a legnagyobb eséllyel pályáznak az UEFA Év Játékosa-díjra. A TOP 30-as listán nem kis meglepetésre az északírek csatára, Will Grigg is helyet kapott.
Külföldi futball
Landoljon Ön is Cristiano Ronaldón!
Cristiano Ronaldóról nevezik el szülővárosa, Funchal repülőterét - jelentette be a madeirai régió vezetője, Miguel Albuquerque.
Külföldi futball