Musorujsag
Élő Eredmények

Adriano: "Már a Besiktas-család tagjának érzem magam"

m4sport.hu/Milliyet
A Besiktas JK szóban már megegyezett az FC Barcelona csapatával Adriano Correia megvásárlásáról, ráadásul a törökök még egy játékost szerződtetnének a spanyol bajnoktól.

Az FC Barcelona 31 éves hátvédje már Isztambulban tartózkodik, ahol átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon. A török klub 600 ezer eurót fizet Adriano szolgálataiért, aki valószínűleg három éves szerződést fog aláírni mintegy 2,4 millió eurós éves gázsiért. A brazil már nyilatkozott egy török napilapnak, ahol elmondta, bár a családjának voltak aggodalmai az aktuális problémák miatt, Isztambul lenyűgözte őket: „Nagyon meglepett, amikor a repülőről leszállva már egy tucat szurkoló várt rám. Többek között ez is azt mutatja, hogy jól döntöttem. Már a Besiktas-család tagjának érzem magam.”

A Besiktas nem fejezi még be a tárgyalást a Barcelonával, ugyanis haza akarják csábítani Spanyolországból Arda Turant. Ha ráveszik magukat a törökök az átigazolásra, sokkal mélyebben kell a zsebükbe nyúlni, mint ahogy azt Adriano esetében teszik.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Messi megdöbbentette a futballvilágot
Lionel Messi nem kis meglepetést okozott a szurkolóinak és a futball szerelmeseinek. Az ötszörös aranylabdás argentin világklasszis ugyanis szőkére festette a haját.
Külföldi futball
Higuaín orvosin járt a Juventusnál
Az olasz Sky értesülései szerint a Serie A-ban szereplő Napoli labdarúgócsapatának csatára, Gonzalo Higuaín Torinóban járt, ahol szombaton átesett az orvosi vizsgálatokon, így minden készen áll arra, hogy az argentin válogatott játékos az olasz bajnok Juventushoz igazoljon.
Külföldi futball