Musorujsag
Élő Eredmények

Guardiola nem tart igényt az elefántcsontparti játékosra

Guardiola nem tart igényt az elefántcsontparti játékosra

MTI
A Stoke City egy szezonra kölcsönbe leigazolta a Manchester City labdarúgóját, Wilfried Bonyt.

„Bony megszerzése nem okozott nagy fejtörést, hiszen ismeri a Premier League-et és rengeteg gólt szerzett már” – méltatta Mark Hughes vezetőedző a huszonhét esztendős, 44-szeres elefántcsontparti válogatott támadót, aki a manchesteri együttesnél háttérbe szorult Sergio Agüero mögött. „Erős, gyors és remek fizikai adottságai vannak. Kétségkívül sokat tud segíteni nekünk, hiszen technikás és remekül fejezi be a támadásokat.”

A legutóbbi szezonban kilencedik Stoke – amely három forduló után sereghajtó – legközelebb jövő hét szombaton a Tottenham Hotspur csapatát fogadja.

Borítókép: Egy létszámfeletti csatár bánata. Előadja: Wilfried Bony. - Fotó: Reuters

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Korallkígyó tekeredett Pogba fejére
A Manchester United labdarúgócsapatának régi-új játékosától, Paul Pogbától már megszokhattuk, hogy extravagáns frizurákat nyírat magának. A középpályás ezúttal sem okozott csalódást a szurkolóknak.
Külföldi futball
Guardiola: "Ha elalszunk az első két csoportmeccsen, akkor kiesünk"
A Bajnokok Ligája 2016/17-es szezonjában már a csoportmérkőzések során izgalmas összecsapásokat láthatnak a nézők, de ezek közül is kiemelkedik a C-csoport rangadója, a Barcelona és a Manchester City párharca, amely az angol klub új edzőjét, Pep Guardiolát sem hagyja hidegen.
Külföldi futball