Musorujsag
Élő Eredmények

A sereghajtótól kapott ki a listavezető

mti/m4sport.hu
A tabella utolsó helyén álló Gyirmót hazai pályán 1-0-ra legyőzte a listavezető Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának szerdai játéknapján.

Az első félidőben a Vasas birtokolta többet a labdát, komoly helyzet azonban inkább a hazaiak előtt adódott. Ezek ugyanakkor kimaradtak, így gól nélküli első félidőt láthatott a közönség.

A második félidőben gyorsan vezetést szerzett a hazai csapat, Filkor Attila remek távoli lövésből volt eredményes. Ezután viszont nehéz helyzetbe került Urbányi István együttese, hiszen Novák Csanádot – aki éppen az angyalföldiektől került kölcsönbe a Gyirmóthoz – azonnali piros lappal kiállították, mert egy fejesnél lekönyökölte Vaskó Tamást.

Az emberhátrányban futballozó hazaiak innentől előnyük őrzésére törekedtek. A Vasas az utolsó pillanatban kis híján egyenlített, de a kapufa megmentette a Gyirmótot, amely ezzel megszerezte fennállása második győzelmét az első osztályban.

OTP Bank Liga, 10. forduló:
Gyirmót FC-Vasas 1-0 (0-0)

Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion, v.: Szabó Zs.
gólszerző: Filkor (50.)
piros lap.: Novák (63.)
sárga lap: Bojovic (44.), Jancsó (72.), Nagy S. (83.) illetve James (48.), Szivacski (69.), Remilli (79.)

Gyirmót FC: Sebők – Présinger, Jancsó, Bojovic, Sebastian – Kiss, Paku – Sallói (90+2.), Filkor (Madarász, 75.), Csiki (Nagy S., 82.) – Novák
Vasas: Nagy G. – Ristevski, Korcsmár, Burmeister (Vaskó, a szünetben) – Szivacski, Vida, Berecz (James, a szünetben), Hangya – Saglik (Pavlov, 72.), Ádám, Remili

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Poór Patrik góljával nyert az MTK
Az MTK 1-0-ra legyőzte a Diósgyőr csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának szerdai játéknapján, Dunaújvárosban.
Labdarúgás
Hátrányból fordított a Paks
A Paks hátrányról fordítva 3-1-re győzött az újonc Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának szerdai játéknapján.
Magyar futball
Debrecenben nyert a Honvéd
Elvitte a három pontot a Budapest Honvéd Debrecenből, miután 1-0-ra legyőzte a DVSC-t a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának keddi nyitómérkőzésén.
Magyar futball