Musorujsag
Élő Eredmények

Ácsi, Zsámbék! - mennyei megyei Horti Gáborral

m4sport.hu
Vasárnap újra mennyei megyei az m4sport.hu-n. Zsámbékra látogat az ácsi együttes, a rengeteg gól és a jó szórakozás garantált. Horti Gábor előzetesét olvashatják.

Betyár meccsnek ígérkezik a hétvégi Zsámbék-Ács derbi. Tavaly arról volt híres a két csapat, hogy a Komárom-Esztergom megyei ligában a leggólképesebb védelmek melóztak. Mindkét együttes 80 gólig jutott a csapatás végére, ami azért garancia arra, szépen kényeztetve lesznek a nézők! Már ami a gólkapást illeti. Csakhogy itt a kérdés, ha ilyen laza a fellépők védelme, akkor ki fog termelni előre? Mert az utóbbi szezon 26 fordulójából a Zsámbék 51 szer csöngetett be az idegennek, ami majdnem  kétgólos átlag. Az Ácsiaknak sokszor mondtak megálljt az ellenfél védői, mert tavaly csak 48 gólig jutottak. Nézhetjük bármerről, ez elég szotyi eredmény.

Idén aztán tolt egyet a szekéren a zsámbéki csapat, két győzelemmel, utána viszont három zsinórra ragasztott  zacskó. Huh, lenne mit javítani, hogy a tavalyi cucc ne kerüljön elő! Az a rengeteg bukás, sok góllal megszórva, brutális élet.

Szegény Ács, nekik sem fényes a mutató: a 3. fordulótól az 5.-ig 12 góllal vonultak le. Ok, az 5.-ben leverték a Kecskédet, de ez a hullámvasutazás megviseli az ember idegeit. Főként ha edző az Ácsnál!

Ja, amúgy, amikor legutóbb kétszer is összejöttek a srácok, szépen püfölték egymást! Nem, nem kézzel, hanem lábbal, elébb egy 8-2 , majd egy 6-0-s ácsi visszavágás!

Valami azt sejteti, jó szórakozás lesz a vasárnapi Zsámbék-Ács méta!

Az összecsapást kizárólag az m4sport.hu-n láthatják élőben vasárnap, 16:00-tól.

További tartalmak