Musorujsag
Élő Eredmények

Négy góllal javított a Vasas

mti/m4sport.hu
A listavezető Vasas FC hazai pályán 4-0-ra legyőzte az újonc Mezőkövesd együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 11. fordulójában.

Az első félidőben nagyrészt a vendégek futballoztak fölényben, több ígéretes lehetőséget is kialakítottak, a végjátékban egy kapushibát kihasználva mégis az angyalföldiek szereztek vezetést.

A szünet után Hudák Dávid szabálytalankodott Berecz Zsomborral szemben a tizenhatoson belül, a büntetőt pedig Ádám Martin értékesítette, majd Berecz akcióból növelte a különbséget. A folytatásban is akadtak helyzetei a Mezőkövesdnek, ám a legvégén is a Vasas volt eredményes, így fölényes győzelmet aratott, és a bajnokság első teljes köre után is vezeti a tabellát.

A Vasas edzője, Michael Oenning elmondta, hogy két szerencsétlen vereség után végre megmutatta a csapat, hogy mire is képes és az első 20 perc görcsössége után nyugodtan tudta folytatni és így megnyerni a találkozót.

OTP Bank Liga, 11. forduló:
Vasas FC-Mezőkövesd Zsóry FC 4-0 (1-0)

Illovszky Rudolf Stadion, 2832 néző, v.: Solymosi

gólszerzők: Ádám M. (43., 49. – a másodikat tizenegyesből), Berecz (63.), Vida (91.)

sárga lap: Hudák (48.), Mevoungou (83.)

Vasas: Nagy G. – Vaskó, Debreceni, Ristevski – Murka (Kleisz, 64.), Vida, Berecz, Hangya – Remili (Pavlov, 74.), Ádám M. (Czvitkovics , 67.), Saglik

Mezőkövesd: Dombó – Vági, Devecseri, Hudák D., Fótyik – Mevongou, Egerszegi, Kink (Pauljevic, 59.), Bacelic-Grgic (Fröhlich, 76.) – Sós (Orosz, 65.) – Strestík

További tartalmak