Musorujsag
Élő Eredmények

Szoros meccsen maradt alul a címvédő Kaposvár

MTI
A Dunaferr ötszettes mérkőzésen nyert a címvédő Kaposvár ellen a férfi röplabda NB I alapszakaszában, az új idény második játéknapján.

Eredmények:
Dunaferr SE-Fino Kaposvár SE 3-2 (23, -16, 22, -21, 12)
Openhouse-Szolnoki RKSI – Pénzügyőr SE 3-1 (22, -13, 24, 22)
Kecskeméti RC-Debreceni EAC 3-0 (8, 13, 12)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Győzött és továbbjutott a női röplabda-válogatott
Az újabb megnyert mérkőzésnek köszönhetően biztossá vált, hogy a következő körbe kerül Európa-bajnoki selejtezőcsoportjából a magyar nemzeti csapat. Jan De Brandt együttese szombaton az észtek felett diadalmaskodott öt játszmában.
Röplabda
Ötszettes finn-verés
A magyar női röplabda-válogatott öt játszmában legyőzte Finnország együttesét a Lengyelországban zajló, második Európa-bajnoki selejtezőtorna nyitónapján, így négy mérkőzés után nyolc ponttal továbbra is a második helyen áll a csoportban.
Röplabda
A röplabda-válogatott egyértelmű célja az Eb-re jutás
Két győzelemmel és egy vereséggel zárta a női röplabda-válogatott a az Eb-selejtezők első körét. A magyar csapat hétvégén Lengyelországba látogat a második fordulóra és Finnországgal, Észtországgal és Lengyelországgal játszik majd. Az együttes célja, hogy kijusson az Európa-bajnokságra. A biztos Eb-részvételhez a csoportban első helyen kell végezni, hiszen a másodiknak még pótselejtezőt kell játszania. Az M4 Sportnak nyilatkozott a válogatott két játékosa Liliom Rita és Szakmáry Gréta is. Az alábbi videóból kiderül, mik lehetnek ellenfeleik erősségei és mit várnak a hétvégétől a lányok.
Röplabda