Musorujsag
Élő Eredmények

A Videoton fiatal támadója remek teljesítményt nyújt

vidi.hu
Géresi Krisztián, a Videoton FC fiatal támadója nyilatkozott a vidi.hu-nak a 11. fordulót követően, miután 2-1-es győzelmet arattak a Budapest Honvéd otthonában.
A Budapest Honvéd otthonában győzött a Videoton FC - fotó: vidi.hu A Budapest Honvéd otthonában győzött a Videoton FC – fotó: vidi.hu

„Tisztában voltunk azzal, hogy nagyon nehéz meccs vár ránk a Honvéd ellen, és ez be is igazolódott. A célunk az volt, hogy megszerezzük a 3 pontot, nagyon sokat kellett azért tennünk, hogy ez végül sikerüljön, egy nagyon masszív Honvéd otthonából távoztunk győztesen.”-mondta Géresi.

Géresi gólja három pontot ért a Vidinek a Honvéd otthonában - fotó: vidi.hu Géresi gólja három pontot ért a Vidinek a Honvéd otthonában – fotó: vidi.hu

„Boldog vagyok, hogy győztes góllal járulhattam hozzá nevelőklubom újabb sikeréhez. Nem gondoltam a szezon előtt arra, hogy 11 fordulót követően 4 gólnál fogok járni, de továbbra sem tervezek előre, mindig csak a következő találkozóra összpontosítok, és arra, hogy tudásom legjavát tudjam nyújtani a pályán”-folytatta a támadó.

A fiatal támadó már negyedik gólját lőtte a 2016/2017-es szezonban - fotó: vidi.hu A fiatal támadó már negyedik gólját lőtte a 2016/2017-es szezonban – fotó: vidi.hu

A Videoton FC játékosa előre tekint: „Persze jó dolog, hogy több mint 1 év után ismét a bajnoki címvédő FTC ellőt állunk a tabellán, de nagyon messze még a szezon vége, ahogy az edzőnk is mondta, ez egy maratoni bajnokság, és ugye az aranyérmet az kapja majd, aki a bajnokság végén áll az élen, nekünk pedig ez az elsődleges célunk.”

A Videoton FC győzelmével második helyen áll a tabellán a 11. fordulót követően - fotó: vidi.hu A Videoton FC győzelmével második helyen áll a tabellán a 11. fordulót követően – fotó: vidi.hu

Géresi Krisztián beszélt az előtte álló feladatokról is: „Most 3 hét szünet következik, de igazából én nem sokat fogok pihenni, hiszen vasárnap már utazom az U21-es válogatottba, ahol két tétmérkőzést játszunk a közeljövőben. Itthon Portugália ellen, idegenben pedig Görögország ellen. Egyik meccs sem lesz könnyű, de személy szerint a válogatottban is mindent megteszek, ha lehetőséget kapok, akkor a legjobb tudásom szerint segítsem a nemzeti együttest. Nem hiszem, hogy a szünet kizökkentene bennünket, hiszen a legutóbbi válogatott pihenőről is jó formában tértünk vissza, bízom benne, hogy a folytatásban is hasonlóan sikeresek leszünk.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Döntetlen a gólzáporos derbin
3-3-as döntetlennel ért véget a 220. Ferencváros-Újpest fővárosi rangadó. Vezetést ugyan a ferencvárosiak szereztek a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának zárómeccsén, azonban a lila-fehérek megfordították az állást és 3-1-re is vezetni tudtak, azonban a hazai csapat Pákovics öngóljával egyenlíteni tudott.
Magyar futball
Négy góllal javított a Vasas
A listavezető Vasas FC hazai pályán 4-0-ra legyőzte az újonc Mezőkövesd együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 11. fordulójában.
Magyar futball