Musorujsag
Élő Eredmények

Berdych nyerte a sencseni tenisztornát

MTI
Az első helyen rangsorolt, címvédő cseh Tomas Berdych nyerte meg a kínai Sencsenben rendezett, 641 ezer dollár (174,9 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornát, mivel a vasárnapi döntőben legyőzte a harmadikként kiemelt francia Richard Gasquet-t.

A 31 éves bajnok a második szettben 5:4-nél nem tudta kiszerválni a meccset, és végül háromjátszmás mérkőzésen szerezte meg pályafutása 13. trófeáját.

Eredmény, döntő:

Berdych (cseh, 1.)-Gasquet (francia, 3.) 7:6 (7-5), 6:7 (2-7), 6:3

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Gasquet-Berdych döntő lesz Sencsenben
A harmadikként kiemelt francia Richard Gasquet és az első helyen rangsorolt, címvédő cseh Tomas Berdych vívja a döntőt a kínai Sencsenben zajló, 641 ezer dollár (174,9 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán.
Tenisz
Cseh csata a nyolc között Sencsenben
Az első helyen kiemelt Tomas Berdych küzdelmes mérkőzésen jutott a negyeddöntőbe a kínai Sencsenben zajló, 641 ezer dollár (174,9 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán.
Tenisz
Goffin a legjobb nyolc közé sem tudta beverekedni magát Sencsenben
A második helyen kiemelt belga David Goffin búcsúzott a kínai Sencsenben zajló, 641 ezer dollár (174,9 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében, miután három szettben kikapott a tunéziai Malek Dzsaziritól.
Tenisz