Musorujsag
Élő Eredmények

Gorbok nagyon beleütötte az orrát a kielcei falba

MTI
Orrtörés miatt körülbelül háromhetes kényszerpihenő vár Szergej Gorbokra, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának balátlövőjére.

A nyáron igazolt fehérorosz-orosz kettős állampolgárságú légiós orra a BL-címvédő lengyel Kielce elleni vasárnapi csoportmérkőzés 53. percében tört el, amikor a vendégek jobbátlövője, Mateusz Kus megütötte az arcát. Az esetet közvetően Kus piros,  majd kék lapot is kapott, vagyis további büntetésre, eltiltásra számíthat.

A szegedi klub honlapjának beszámolója szerint Gorbok legkorábban a Veszprém elleni bajnoki rangadón, október 29-én léphet ismét pályára.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hazai pályán kapott ki a Szeged
A címvédő lengyel Kielce 29-27-re győzött vasárnap az utolsó nyolc percben gólképtelen MOL-Pick Szeged otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.
Kézilabda
A Csurgó már a következő körben érezheti magát
A Csurgó a papírformának megfelelően fölényes, 11 gólos győzelmet aratott a belga Achilles Bocholt otthonában a férfi kézilabda EHF Kupa második fordulójának szombati első mérkőzésén.
Kézilabda
Nagy László megsérült
A Telekom Veszprém kézilabdacsapatának kapitánya, Nagy László nem léphet pályára szombaton a lengyel Wisla Plock otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.
Kézilabda