Musorujsag
Élő Eredmények

Könnyed Packers győzelem a Bears ellen

MTI
A Green Bay Packers simán, 26-10-re legyőzte a vendég Chicago Bearst a profi amerikaifutball-liga (NFL) csütörtöki mérkőzésén.

A találkozó előtt még úgy is egyértelműen a hazaiak voltak az esélyesek, hogy sztárfutójuk, Eddie Lacey sérülés miatt nem léphetett pályára.

Az első perctől a Green Bay játszott jobban, az első félidőben azonban még nem tudott meglépni ellenfelétől, mindössze 6-3-ra vezetett. A második félidőben aztán érvényesült a papírforma, Aaron Rodgers, a Green Bay irányítója három touchdown-átadást (hatpontos gólt érő átadás) osztott ki, s összesen 326 passzolt yarddal zárt.

A Packers így négy győzelemmel és két vereséggel áll, míg a Chicago hetedik meccsén hatodik vereségét szenvedte el.

Eredmény:
Green Bay Packers-Chicago Bears 26-10

NFL

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hazai pályán, simán nyert a Cardinals
Az Arizona Cardinals saját közönsége előtt fölényesen nyert a New York Jets ellen a profi amerikaifutball-liga (NFL) hatodik fordulójának zárómérkőzésén.
Amerikai foci
Megint kikapott az NFL címvédője
Négy győzelem után sorozatban második mérkőzését veszítette el a címvédő Denver Broncos a profi amerikaifutball-ligában.
Amerikai foci
Tom Brady győzelemmel tért vissza, továbbra is veretlen a Vikings
Négymeccses eltiltásáról a Cleveland elleni 33-13-as győzelemmel tért vissza a New England irányítója, Tom Brady. 31-13-as győzelmével már csak a Minnesota Vikings az egyetlen veretlen csapat a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszában.
Amerikai foci