Musorujsag
Élő Eredmények

Játékmesterét kell nélkülöznie a Citynek a városi rangadón

MTI
Kevin De Bruyne, a Manchester City labdarúgója vádlisérülés miatt kihagyja a Manchester United elleni városi rangadót, amelyet a Ligakupa nyolcaddöntőjében rendeznek szerdán.

A 25 éves belga középpályás a Southampton elleni, 1-1-es döntetlennel zárult bajnokin sérült meg vasárnap.

„Kevin semmi esetre sem fog játszani. Talán a West Bromwich ellen szombaton már pályára léphet, de az is kérdéses” – nyilatkozta kedden Josep Guardiola vezetőedző.

A spanyol szakember kitért a szintén sérült Pablo Zabaletára és Vincent Kompanyra is: az argentin jobbhátvéd sem kaphat szerepet a Vörös Ördögök ellen, míg a belga középső védőnél szóba jöhet, hogy pályára lép.
„Ő játszhat, de még meglátom az edzést és a regenerációt” – tette hozzá Kompany kapcsán az öt tétmérkőzés óta nyeretlen City vezetőedzője.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Az álnok Mourinho dalban vall szerelmet Pogbának, a háta mögött pedig...
Még mindig nem csitulnak a kedélyek a Manchester United labdarúgócsapatának háza táján, de hát valljuk be, egy 4-0-ás zakót követően ez aligha meglepő. José Mourinho együttese vasárnap a Stamford Bridge-en gyalogolt bele a méretes pofonba, a szurkolóknak pedig fogytán a türelme az együttessel, de leginkább a Spcial One-nal és Pogbával szemben. Pedig kettejük közt bizony nagy a szerelem...
Külföldi futball
Egy pontot szerzett a City a Southampton ellen
A Manchester City hazai pályán némi meglepetésre csak 1-1-es döntetlent játszott a Southampton együttesével az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának vasárnapi játéknapján.
Külföldi futball