Musorujsag
Élő Eredmények

Egri derbi a mennyei megyeiben, Vidi-legendával és Horti Gáborral

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
Vasárnap 13:30-tól ismét megyei focit láthatnak, akik az m4sport.hu-val tartanak. Horti Gábor ezóttal Heves megyéből, Egerszalókról jelentkezik, ahol a "nagytestvér" Eger csapatát látják vendégül. Vidi-kupahős, NB I.-s gólvágó, szomszédvári derbi, na meg a hamisíthatatlan mennyei megyeis hangulat. Lássuk, miként hangol az egyedi stílusú kommentátor.

Egyszer csak beütött az űrkorszak az MLSZ Adatbanknál is. Olyan hihetetlen profi formátumra váltott át a szövetség honlapja, hogy picit el is ájultam, de azért vissza az eredeti tervemhez!

Szóval Egerszalók-Eger KFT összecsapás lesz vasárnap! Az élmény garantált, elég ha azt nézzük, hogy a vendégek trénere Csuhay József! Igen, igen a legendás játékos, aki a Videotonban is játszott, mi több az UEFA-kupa döntőjébe lőtte a fehérváriakat. Na meg persze a válogatottban, emellett tősgyökeres egri.

Kemény védő volt fénykorában, edzőként sem puhány! Most szakmai igazgató, ami az edzőt jelenti. Különben jól állnak az egriek a bajnokságban, legalábbis azt mutatja a harmadik helyük. Ha meg hozzávesszük a vatta új honlap adatait, akkor sem kell sok, hogy belássuk, az egriek robognak a cél felé. Vagyis: mindig magasabbra! A bajnokságban szűk egy ponttal elébb a Gyöngyös, amelyik csapat egyszer, de csak egyszer elverte az idén az Esét, a Tárkány meg két ponttal lóg az Egertől! Ha vasárnap  a vendégek nyernének Egerszalókon, akkor az jó időben megdobná a csapat önbizalmát a tavaszra. A legtöbb gólt, 38-at az egriek rúgtak, ebből 17-et Montvai Tibor. Ugye, hogy ismerős az ő neve is? Paks, Kecskemét, Pécs, Diósgyőr, ezeken a helyeken szaggatta a hálót. Most meg Egerben. 9 meccsen 17 gól. Na, akkor őt kell nagyon figyelni Szalókon!

A hazaiak, a szalókiak sem aprózzák. Lopakodnak ők is előre, csak a Gyöngyöstarján elleni zacskót lehetne elfelejteni, meg azt a cefet két vereséget egymás után! Amire fátylat a legutóbbi két forduló győzelme borít!  Itt a bizonyíték, hogy Horváth Tamás edző emberei masszív kemények, cseppet sem paráznak, eszükbe sem jut, hogy meghátráljanak. Főként, hogy a csapatban található Mága Tamás. Ezzel a névvel biztosan elhúzzák az egriek nótáját!

Azért csak óvatosan vasárnap, mert az egész világ láthatja az m4sport.hu segítségével, mi történik Egerszalókon, a Sáfrány úti stadionban 13:30-tól.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Közvetítés a platóról, mennyei életérzés Szajolon
Beindult a megyei! Azonnal torokra ugrottunk, hiszen a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokságban már a 6. fordulóban egymásnak esett a kampionató két remek, ráadásul szomszédos csapata, a Szajol és a Törökszentmiklós.
Magyar futball