Musorujsag
Élő Eredmények

Horti Gábor esete az ordas hangú pöröllyel - Felkóstolták az m4sport.hu kommentátorát

Horti Gábor esete az ordas hangú pöröllyel - Felkóstolták az m4sport.hu kommentátorát

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
Eddig minden olyan szépen ment. Kedvesen, szeretettel fogadtak minket, ahová csak mentünk a mennyei road show-jával. Egészen Egerszalókig élvezetes volt a kapcsolat, de itt aztán beütött a ménkű!

Autóval szerettük volna bevinni a felszerelést a klubházig. Szép szóval megkérdeztük az ajtóban állókat, megengedik-e, hogy eljussunk a klubházig, ott gyorsan kipakolva elhúzzunk az autóval. Odaérünk, pakolászunk, egyszer csak kijön egy nagydarab férfi, ugyan fogadja a köszönésünk, de egyből belevág a harsogásba: Nem látjuk, hogy ez egy térkő, amire ne szabad ráhajtani? Magyarázzuk, hogy csak kipakolunk, azonnal húzunk a vérbe, de ő csak kelepel tovább! A technikus siet, ahogyan tud, segített neki mindenki, hogy tényleg ne legyen feszülés. A kocsival leáll a térkőről, nehogy tovább folytassa a helyi pöröly a kalapálást. És mégis… Ordas hangú ember, akkor már pandúr-tegeződésre váltva, folytatólagosan, fenyegetően löki a hangulati elemeit, kemény személyeskedéssel díszítve mondatait. Nem is értettük a szájhabzását, nem volt ebben a szituban annyi, hogy a mackóruhás férfi őrjöngjön. Utólag kiderült, ő nem a gondnok, egyszerű edző. Aki, mint utólag másoktól kiderült, ebben a stílusban bunkóz le mindenkit, akit ér. Klassz lehet az utánpótlás gyerekeknek, ha az ideges, veszekedős, feszkózó, indokoltatlanul szorongó Valamilyen Pista bácsi az edző. Meghitt lehet vele otthon a vasárnapi ebéd, ha kicsit langyos a leves!

Horti Gábor és az m4sport.hu stábja a Szajol-Törökszentmiklós meccsen - fotó: m4sport.hu Horti Gábort és az m4sport.hu stábját eddig mindenhol szeretettel fogadták – Fotó: m4sport.hu

Ezek után jött az Egerszalók- Eger lokális Klasszikó. A két település 5 kilométerre fekszik egymástól, a táblázaton az Eger háta mögött a Szalók. Akár jó meccs is lehetett volna. De nem lett! A hazaiak egy rossz sorozatból kifelé fogadták a nagy terveket remek kapcsolattal építgető Egrieket. Haj, pedig ott micsoda csapat mozgott annak idején! Most meg a megye egy. Csuhay József, a vendégek edzője cseppet sem leplezte abbéli csalódottságát, hogy játékosai ingadozó teljesítményt nyújtottak a meccsen, ezért frusztrációja hangos megjegyzésekben tört elő.  Pedig nála játszott a megyei bajnokság gólkirály-jelöltje, a tősgyökeres egri, Montvai Tibor! Aki már a felsőbb ligában is parádézott. Most is azt tette volna, ha odarúgják neki a labdát. Nem jött össze. Viszont sikerült a Szalók portásának, a negyvennégy éves Tajti Józsefnek olyan iszonyatosan lassan elvégezni a kirúgásokat, hogy a sokadik időhúzást megunta a spori, aztán jól megsárgázta a kapust.

Kilencven perc góltalan szenvedés után egy dolognak örülhettünk: legalább a térkő nem repedezett meg!

A találkozót IDE KATTINTVA nézheti vissza.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kammerer utóvirágzást remél Tokióban
Új edzővel készül Kammerer Zoltán, aki a férfi kajaknégyes másik három tagjához, Tóth Dávidhoz, Kulifai Tamáshoz és Pauman Dánielhez hasonlóan elhagyta Fábiánné Rozsnyói Katalint. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos az m4sport.hu megkeresésére beszélt a jövőjéről, a magyar olimpikonok riói szereplésével kapcsolatosan pedig súlyos kritikát fogalmazott meg.
Kajak-kenu
Egri derbi a mennyei megyeiben, Vidi-legendával és Horti Gáborral
Vasárnap 13:30-tól ismét megyei focit láthatnak, akik az m4sport.hu-val tartanak. Horti Gábor ezóttal Heves megyéből, Egerszalókról jelentkezik, ahol a "nagytestvér" Eger csapatát látják vendégül. Vidi-kupahős, NB I.-s gólvágó, szomszédvári derbi, na meg a hamisíthatatlan mennyei megyeis hangulat. Lássuk, miként hangol az egyedi stílusú kommentátor.
Magyar futball