Musorujsag
Élő Eredmények

Tadassi Martial, a magyar karate kölyök még olimpiai bajnok is lehet

m4sport.hu
Az újpest 67 kilogrammosok mezőnyében versenyző huszonöt éves karatésa, Tadassi Martial májusi Eb-bronzérmét követően a múlt héten a linzi világbajnokságon szerzett ezüstérmet, teljesítményére pedig azért különösen büszke, hiszen a döntőig vezető úton kifejezetten nívós ellenfeleket győzött le. Jó hír továbbá a magyar sportnak, hogy 2020-tól olimpiai sportág lesz a karate, azaz talán egy újabb éremesélyessel gazdagodik majd a Tokióba utazó magyar olimpiai csapat.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hosszú Katinka és Kapás Boglárka egymást "tologatja"
Számolni is nehéz lenne, hogy hány éremnél tart Hosszú Katinka a százhalombattai rövidpályás országos bajnokságon, ha nem egyszerűsíthetnénk le úgy a képletet, hogy csütörtökön az ob második napján minden számban nyert, amin csak elindult. A végeredmény tehát: öt aranyérem. Az Iron Lady az M4 Sport riporterének azt is elmondta, örül annak, hogy a tavalyinál is jobb időket úszott, valamint, hogy sikerült győznie 800 méter gyorson, amihez Kapás Boglárkával kellett nagyot csatáznia, amit kifejezetten élvezett, ugyanis a versengés jó hatással van a teljesítményére.
Úszás
Közülük kerülhet ki az év játékosa
Nincs komolyabb meglepetés a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) által kiadott 23-as listán, amelyről kiválasztják majd az év játékosát. Szavazzon, ön szerint ki lehet az "Év játékosa?".
Külföldi futball
Yaya Touré lépett, Guardiolánál a labda
Yaya Touré, a Manchester City labdarúgója elnézést kért Josep Guardiola vezetőedzőtől és a klubtól is, amiért ügynöke korábban panaszkodott a sajtó képviselőinek.
Külföldi futball
A szív diadala – Magyar ultrafutó Európa krémjében
Október 22-én és 23-án a Franciaországban található Albiban rendezték az ultrafutók 24 órás Európa-bajnokságát, melyen a magyar férficsapatból Csécsei Zoltán érte el a legjobb teljesítményt, 24 óra leforgása alatt 241 410 métert futott. Magyarország és Európa egyik legkeményebb, s legkitartóbb embere az m4sport.hu munkatársának mesélt élete legnehezebb versenyéről.
Atlétika
Hulladékban játszik a Bayern
A Bayern München játékosai óceáni hulladékból készült mezben fognak pályára lépni a szombati, Hoffenheim elleni hazai bajnoki mérkőzésen.
Külföldi futball
Schumacher és kétes ügyei – Brawn nem tud mit felhozni a védelmében
Michael Schumacher új mércét állított fel a modern versenyzők számára, különlegessé pedig elhivatottsága, fittsége és csapat iránti alázata tette őt Ross Brawn szerint. Ugyanakkor elárulta, ő sem tudja megvédeni volt versenyzőjét kétes ügyeiben – és szerinte Schumacher is tisztában volt hibáival.
F1 Hírek