Musorujsag
Élő Eredmények

Szívás helyett irány Nógrád - mennyei vasárnap Horti Gáborral

m4sport.hu | Szerző: Horti Gábor
Folytatódik Horti Gábor és az m4sport.hu megyei focis országjárása. A mennyei hangja vasárnap 13:30-tól Nógrád megyéből, az Érsekvadkert-Cered találkozóról jelentkezik. Nézzük, miként feszül rá a kommentátor mérkőzésre.

Tulajdonképpen a véletlen jó szerencsén (Nógrádban a bányászat egykori fellegvárában pláne ideillő kifejezés) múlott az érsekvadkerti kirándulásunk! Extra töltet a sztorihoz, hogy egy igazi tót származású kollégám szúrta ki, hogy ahová a terv szerint mentünk volna a hétvégén, kisebb kavarodás alakult ki. Emiatt nem vasárnap és nem ott játszanak az előzetes tervbe beírt csapatok! Mi meg pislognánk balgán a helyszínen, bámulva az üres gyepet. Vigasztalásként ráhasalhattunk volna fűre, azt szívhattuk volna!

Szívás helyett irány Nógrád megye, és itt jött be Adrián! A szlovákokkal! Mert, ahogyan fentebb jeleztem, neki is van némi köze hozájuk. És nagyon érzi a tutit! Irány Érsekvadkert, amiről én azt hittem, hogy valahol az Alföldön található! Erre felfelé, Északra toljuk az m4sport.hu optikáját, hogy élőben mutassuk az Érsekvadkert-Cered derbit. A negyedik fogadja a harmadikat. Ráadásul a háziak a regnáló bajnok, a Cered nyomában loholnak. Ha nyernek, akkor is csak megközelítik a dobogóst, de oda nem léphetnek fel. Mentségként még azt sem hozhatják fel a vadkertiek, hogy egyel kevesebbet játszottak, a Cerediek is vékonyabbak egy fordulóval!  Ami érdekessége lesz a meccsnek, hogy két bikaerős védelem gyűri a csatárokat! A vendéglátó csak 13, míg a látogatók 11 gólt kaptak. de hát ez az ízes beszédűek ligájában cseppet sem szenzáció! Az éllovas Balassagyarmat 10 körben kettőt, míg a második Salgótarján is csak kilenc gólt kapott!

Már csak abban bízhatunk, hogy az m4sport.hu segedelmével az egész világnak bemutatják: milyen a Nógrádban a látványos támadó foci! Ha meg nem, akkor legalább annak örülhetünk, hogy a jó levegőn eltölthetünk két órát! Vasárnap 13:30.tól. Érsekvadkert, Rákóczi utca 120. Meg az interneten! Helyben, a kisszobában!

További tartalmak

Kapcsolódó hírek