Musorujsag
Élő Eredmények

Dabrowski Norbertnek van elég dolga Egerben

M4 Sport/m4sport.hu
Az M4 Sportreggeli vendége volt Dabrowski Norbert, aki 2014 februárjában vette át a ZF Eger irányítását Gerendás Györgytől, aki pont őt váltotta 2015 szeptemberében Benedek Tibor másodedzőjeként. Dabrowski első szezonjában bajnoki címig vezényelte együttesét, majd az előző idényben a Szolnokkal vívott kiélezett csatában alul maradtak és a dobogó második fokán végeztek. Az Eger jelenleg a bajnokság alapszakaszában a B csoport második helyén áll, a BL-ben pedig a Rijeka csapatán meggyőző játékkal és 12-es gólkülönbséggel túllépve a főtáblára jutott. A Bajnokok Ligája következő összecsapására november 30-án kerül sor, ahol Dabrowskiék első ellenfele a címvédő Jug Dubrovnik lesz.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A BVSC érvényesítette a papírformát
A BVSC 7-4-re győzött az UVSE vendégeként a férfi vízilabda ob I második fordulóból elhalasztott és csütörtökön pótolt mérkőzésén.
Vízilabda
Három magyar csapat a póló BL főtábláján
Az OSC és a ZF Eger is csatalakozott a Szolnok vízilabdacsapatához a férfi Bajnokok Ligája főtábláján, miután mindkét csapat sikerrel vette a selejtezőkör utolsó, harmadik selejtezőkörét, melynek visszavágóit szerdán játszották.
Vízilabda