Musorujsag
Élő Eredmények

Orosz Pál: Kassai Viktor ne vezessen a Fradinak

M4 Sport
A bajnoki címvédő Ferencváros vezérigazgatója azt kéri a Magyar Labdarúgó Szövetségtől (MLSZ), hogy Kassai Viktor ne vezessen több mérkőzést csapatuknak.

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója az M4 Sport vasárnap esti, Góóól című műsorában „elfogadhatatlannak” értékelte Kassai tevékenységét a szombati Vasas-Ferencváros mérkőzésen, és közölte, írásban jelzik az MLSZ-nek, hogy szeretnének „leiratkozni” a játékvezetőről. Kassai a listavezető angyalföldiek javára három, a Ferencvárosnak pedig egy tizenegyest ítélt, ebből mindkét együttes egyet értékesített. A mérkőzés előtt a ferencvárosi sportvezető még nem tartott Kassaitól.

Orosz Pál a bíró stílusával, arroganciájával is indokolta a döntésüket, és emlékeztetett, hogy Kassai a mostani szezonban eddig három bajnoki meccset vezetett az FTC-nek – a Budapest Honvéd, az Újpest és a Vasas ellenit -, ezeken összesen 14 sárga és két piros lapot adott az FTC játékosainak, és négy büntetőt ítélt a csapat ellen.

A vezérigazgató hozzátette: a bajnoki címmel végződött előző idény első 16 fordulója során 30 sárga lapot kaptak labdarúgóik, akik ellen egy tizenegyest ítéltek, a jelenlegi évadban viszont már 53 sárgánál és nyolc büntetőnél járnak.

A szombaton kiállított ecuadori védő, Cristian Ramírez – a klubvezető elmondása szerint – milliós nagyságrendű büntetésre számíthat, sőt fontolgatják, hogy pszichológus segítségét is kérik vele kapcsolatban.

A Ferencváros az OTP Bank Liga 16. fordulóját követően a tabella harmadik helyén áll, hátránya a listavezető Vasassal szemben öt, a második Videoton mögött pedig egy pont.

A műsorban a jelenlévők visszanézték a vitatott jeleneteket, az alábbi videóra kattintva megnézheti, mire jutottak.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ferenczi egyenlítő gólját még a Vasas edzője sem értette
A labdarúgó OTP Bank Liga listavezetője izgalmas mérkőzésen mentett pontot az FTC otthonában az erőnléti edző duplájával. Ferenczi István klubja honlapjának nyilatkozott 30 kilométeres futásról, egyvonalban az ellenfél kapuja felé spurizó kilenc játékosról és a szurkolók álmainak valóra váltásáról.
Magyar futball
Ide kattintva nézheti meg az OTP Bank Liga 16. fordulójának összes gólját
Őrült szombaton van túl a magyar első osztályú labdarúgó-bajnokság. Volt aki gól-öngól csomaggal lepte meg magát és társait, akadt olyan meccs, amelyen négy tizenegyest rúghattak a játékosok, főszerepet kapott egy erőnléti edző, botlottak a bajnokesélyesek, és még az utolsó pillanatokban is történtek váratlan dolgok.
OTP Bank Liga
Őrült 2-2 a Vasas-Fradi rangadón
A listavezető Vasas FC két büntetőt is kihagyott, mégis 2-2-es döntetlent játszott a címvédő Ferencvárossal a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 16. fordulójának zárómeccsén a kispesti Bozsik-stadionban.
Magyar futball
Orosz Pál nem tart Kassai Viktortól
Orosz Pál nem tartja sorsdöntőnek a Ferencváros szombati, az éllovas Vasas elleni bajnoki rangadóját, és nem tart a játékvezető személyétől.
Magyar futball