Musorujsag
Élő Eredmények

Jova Levente reagált a nőverős vádakra

ulloi129.hu/Bors/fradi.hu
Jova Levente a Facebookon reagált a sajtóban az utóbbi napokban megjelent vádakra. Arra kéri ismerőseit, ne higgyenek a bulvársajtóban megjelenteknek.

A Ferencváros kapusa a sajtóhírek szerint a múlt héten egy belvárosi szórakozóhely előtt keveredett szóváltásba több lánnyal, állítólag sértegette és zaklatta őket, majd amikor ezt a lányok kikérték maguknak, Jova tettlegesen is bántalmazta őket. A hálóőrt a hírek szerint a lányok odaérkező barátai megverték.

Jova Levente a Facebookon arra kérte ismerőseit, ne higgyenek a bulvársajtóban megjelenteknek. Íme a 24 éves kapus közleménye:

„Kedves ismerőseim!
Az elmúlt napokban megjelent cikkekre szeretnék reagálni… Elsősorban szeretnék mindenkitől elnézést kérni, akiknek valamilyen formában bármilyen kellemetlenséget okoztam! Azok az emberek, akik ismernek, vagy egy kicsit is kedvelnek, tudják, hogy milyen ember vagyok, akik pedig nem szeretnek, azoknak a világ összes bizonyítéka is kevés lenne, hogy higgyenek nekem. Szeretnélek megkérni benneteket, hogy ne higgyetek el mindent, pláne ne, ami a bulvárban jelenik meg!

Kezd egyre viccesebb lenni a történet. Eddig is tudtam, hogy az újságíróknak színes a fantáziájuk, de naponta lepődök meg, mennyi színnel is dolgoznak! Már várom a holnapi cikket, amelyben a kómából ébredt lány meséli el a történteket.

A továbbiakban nem szeretnék ezekre a kreált történetekre semmilyen formában reagálni!

Köszönöm.”

Jova az incidensről beszámolt a Ferencváros vezetőinek, akik vizsgálatot indítottak, annak végéig pedig a kapus nem látogathatja az edzéseket. „A játékossal szemben fegyelmi vétség munkajogi kivizsgálása van folyamatban, a pontos tényállás megállapítása folyamatban van, az ügy tisztázásáig a klub nem kíván további nyilatkozatot tenni. A múlt héten megindított fegyelmi eljárás befejezéséig a klub felmentette a játékost a munkavégzés alól” – közölte a klub.

További tartalmak