Musorujsag
Élő Eredmények

Az utolsó Gyirmót ellen tör dobogóra a Honvéd

M4 Sport
A labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában a Honvéd az első három helyért, a Gyirmót pedig a bennmaradásért küzd. A fővárosi együttes az utolsó helyezett otthonában győzelemmel térne téli pihenőre, persze ehhez Urbányi István együttesének is lesz egy-két szava. A találkozót az m4sport.hu élőben közvetíti.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Sokat változhat a tabella az OTP Bank Liga 18. fordulójában
A címvédő Ferencváros a szezon egyik meglepetéscsapatához, a Mezőkövesdhez látogat a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában, amelyből mind a 6 mérkőzést élőben láthatják az m4sport.hu-n, kettőt pedig az M4 Sporton is.
OTP Bank Liga
Fizethet a Honvéd és a Diósgyőr
Pénzbüntetéssel sújtott a Budapest Honvédot és a Diósgyőri VTK-t a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden.
OTP Bank Liga
Szögletgól Kispesten - még a sarokrúgásait is kapura rúgta a Honvéd a Vasas ellen
Nem mindennapi góllal egyenlített szombaton <a href="https://www.m4sport.hu/2016/11/26/legyozte-a-listavezetot-a-honved/" target="_blank" rel="noopener">a meccset végül megnyerő Honvéd</a> a listavezető Vasas ellen az OTP Bank Liga 17.fordulójában. A csereként beálló Prosser Dániel közvetlenül szögletből csavart Nagy Gergely kapujába, azok után, hogy a mérkőzésen már Davide Lanzafame is megpróbálkozott ezzel, de akkor még a kapufa megmentette a kapust.
Magyar futball
Legyőzte a listavezetőt a Honvéd
A listavezető Vasas FC 2-1-re kikapott a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 17. fordulójában.
Magyar futball
Kötelező győzelmet aratott a Fradi
A címvédő Ferencváros az esélyeknek megfelelően két góllal legyőzte a Groupama Arénában a sereghajtó Gyirmót együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 17. fordulójában.
Magyar futball
Most mutasd meg! Bekötött szemmel vagy szédelegve megy jobban a gyirmótiaknak?
Az Újpest, az MTK, a Mezőkövesd és a Honvéd után a Gyirmót is megmérette magát m4sport.hu által életre hívott Most mutasd meg! játékban. Az OTP Bank Liga újonc csapatát Csíki Norbert, Kiss Máté és Sallói Dániel képviselte. A videóra kattintva kiderül, eltalálják-e a labdát úgy, hogy közben forog a világ körülöttük, de arra is fény derül, hogy mikor szokták egymást csiklandozni, már ha egyáltalán...
Magyar futball
Leiskolázta a Vidi a Gyirmótot
A Videoton Feczesin és Scepovic duplájával 4-0-ra legyőzte az újonc Gyirmótot szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.
Magyar futball
Zöld-fehérek paksi élet-halál meccse
Az OTP Bank Liga szombati 18. fordulójában a nehéz helyzetben lévő Paks a Haladást fogadva javíthat helyzetén. A vendégcsapat rossz formájának vetne véget, vagyis mindkét oldalon a győzelem a cél. A mérkőzést az m4sport.hu élőben közvetíti.
Magyar futball