Musorujsag
Élő Eredmények

Kétgólos előnyt adott le a Nikolics góljával vezető Legia

livescore.com
Hiába vezetett már két góllal a hazai pályán játszó Legia Warszawa, végül meg kellett elégedjen a döntetlennel a Plock ellen a lengyel labdarúgó-bajnokság, az Ekstraklasa 18. fordulójának pénteki találkozóján.

Nem kezdte jól a bajnokságot, de az utóbbi fordulókban egyre inkább emlékeztetett tavalyi önmagára a címvédő Legia. A Plock ellen is hamar magához ragadta a kezdeményezést a fővárosi egyesület. Nikolics Nemanja góljával a 10. percben szerezte meg a vezetést, és kétgólos előnnyel vonult pihenőre a szünetben.

A fordulás után azonban a kiesőzónában veszteglő vendégek kihasználták, hogy a varsóiak kiengedtek és döntetlenre hozták a találkozót. A 2-2-s eredménnyel 29 pontot gyűjtőLegia nem tudott fellépni a dobogóra.

A bajnokságban nyolcadik gólját szerző Nikolicsot a 65. percben 2-1-nél cserélte le edzője.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Elismerést kapott Dzsudzsák Balázs
Az al-Vahda magyar játékosát, Dzsudzsák Balázst választották november hónap legjobb labdarúgójának az egyesült arab emírségekbeli bajnokságban. A válogatott szélső Instagram-oldalán közölte a hírt.
Külföldi futball
Kádárék tapadnak Nikolicsékra
A Kádár Tamással felálló Lech Poznan hazai pályán 3-0-ra nyert a Slask Wroclaw ellen a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tizenhatodik fordulójában.
Külföldi futball