Musorujsag
Élő Eredmények

Zöld-fehérek paksi élet-halál meccse

M4 Sport
Az OTP Bank Liga szombati 18. fordulójában a nehéz helyzetben lévő Paks a Haladást fogadva javíthat helyzetén. A vendégcsapat rossz formájának vetne véget, vagyis mindkét oldalon a győzelem a cél. A mérkőzést az m4sport.hu élőben közvetíti.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Az utolsó Gyirmót ellen tör dobogóra a Honvéd
A labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában a Honvéd az első három helyért, a Gyirmót pedig a bennmaradásért küzd. A fővárosi együttes az utolsó helyezett otthonában győzelemmel térne téli pihenőre, persze ehhez Urbányi István együttesének is lesz egy-két szava. A találkozót az m4sport.hu élőben közvetíti.
Magyar futball
Sokat változhat a tabella az OTP Bank Liga 18. fordulójában
A címvédő Ferencváros a szezon egyik meglepetéscsapatához, a Mezőkövesdhez látogat a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában, amelyből mind a 6 mérkőzést élőben láthatják az m4sport.hu-n, kettőt pedig az M4 Sporton is.
OTP Bank Liga
Épül-szépül a Haladás új sportkomplexuma
Bokrétaünnepséget tartottak szerdán a Szombathelyi Haladás épülő sportkomplexumában, miután az építők behelyezték az új futballstadion tartószerkezetének egy részét, mely a legmagasabb pontja lesz az épületegyüttesnek.
Magyar futball
Gaál Bálint: "Szépen lassan kezdek kivirágozni"
A szombathelyi Haladás csatára remek idényt tudhat maga mögött, eddigi 12 mérkőzésén öt találatot is jegyzett, mellyel vezeti is a vasiak házi góllövőlistáját. Tehetsége mellett szerénységével igyekszik felhívni magára a figyelmet, e két erény pedig eredményességgel is párosul.
Magyar futball
Már nem kieső a Diósgyőr
A Diósgyőri VTK szombaton 2-0-ra legyőzte a vendég Paksot Mezőkövesden a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában.
Magyar futball