Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb Újpest-döntetlen

MTI
Az MTK házigazdaként 1-1-es döntetlent játszott az Újpest FC-vel a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 18. fordulójában.

Az első félidőben az Újpest támadásai voltak veszélyesebbek, ami az eredményben is megmutatkozott: Enis Bardhi góljával a szünetben a vendégek vezettek. A hajrában Nemanja Andric a kapufát találta el.

A második félidőben a századik NB I-es mérkőzését játszó Poór Patrik jóvoltából egyenlített az MTK, amely átvette a kezdeményezést, de újabb gól egyik oldalon sem született már.

OTP Bank Liga,
18. forduló

MTK Budapest-Újpest FC 1-1 (0-1)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2584 néző, v.: Bognár
gólszerzők: Poór (49.), illetve Bardhi (17.)
sárga lap: Vukmir (78.), illetve Heris (67.), Diarra (73.)

MTK:
Petkovic – Baki, Poór, Vukmir, Vadnai – Vass Á., Katona (Szabó, 88.), Kanta J. – Gera D. (Okuka, 89.), Torghelle (Nikac, 94.), Ramos

Újpest:
Banai – Heris, Mohl, Kecskés, Windecker – Bardhi (Cseke, 61.), Balogh B., Diarra, Balázs B. – Andric (Angelov, 86.), Lázok (Perovic, 61.)

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="654008"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => MTK-Újpest
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2016/12/D__YT201612030041-1024x575.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Loki vagy a Vidi javít
Az OTP Bank Liga 18. fordulójában Debrecenben lép pályára a Videoton. A hazai csapat a várakozáson aluli eddigi bajnoki szereplést, a fehérváriak pedig a szerdai Magyar Kupa-kudarcot próbálják feledtetni a szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésen, amelyet az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetít.
Magyar futball
Meglepő rangadó a Mezőkövesd-Fradi
A szezon előtt nem sokan hitték, most mégis nagy csatára van kilátás a tabella ötödik helyén álló borsodiak, valamint harmadik helyezett, címvédő Ferencváros csapatai között a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában. A szombati mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.
Magyar futball