Musorujsag
Élő Eredmények

Szokatlanul magas bunyóssal küzd meg Harcsa Norbert

m4sport.hu
A Felix Promotion utolsó idei profi ökölvívógáláján francia ellenfél vár a középsúlyú magyar bokszoló, aki nyurga srácokkal gyakorol az összecsapásra.

A programban kötelek közé lép a veretlen középsúlyú magyar bajnoki kihívó Harcsa Norbert (7-0-0, 1 K. O./T. K. O.), aki a hórihorgas francia Chaquib Fadli (13-8-0, 7 K. O./T. K. O.) ellen húz kesztyűt. A 29 éves budapesti ökölvívó a következőket reméli idei utolsó mérkőzésétől. „Az elmúlt két meccsemen nem sikerült olyan bunyót bemutatnom, amivel elégedett lehettem volna, így most semmi más nem kívánhatok, természetesen a győzelem mellett, mint hiányérzet nélkül abszolválni az összecsapást” – jelentette ki Harcsa.

„Szokatlanul magas az ellenfél, hiszen középsúlyban nem sok 189 centiméter magasra nőtt ökölvívó van, de szerencsére vannak ilyen nyurga srácok a Madárfészekben, akikkel fel tudok készülni erre – folytatta a veretlen kiválóság. – Izgatottan várom a gálát, bizonyítani szeretnék, és tovább növelni profi győzelmeim számát.”

A rendezvényen két címmérkőzésre is sor kerül: Baranyi Richárd a WBO szövetségnél szeptemberben megszerzett Európa-bajnoki övét teszi kockára a svájci Alis Sijaric (12 győzelem, 1 vereség) ellen, míg a cirkálósúlyú magyar bajnok Tóth Tamás „Barbár” harmadjára is megküzd Bozai Gyulával.

A gálán ringbe lép még Szellő Imre, Darmos József, Kispál Zoltán, Egedi Renátó, Kis Máté és a debütáló Turbucz Sándor, valamint két, a SES Boxing színeiért küzdő nagyközépsúlyú bunyós, Anatoli Muratov és Sladan Janjanin. Az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti a gálát.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ugandai bokszoló ellen tér vissza Darmos József
A Felix Promotion december 17-én, Budapesten rendezi idei utolsó élő televíziós bokszgáláját, melynek programjában helyet kapott a korábbi kétszeres amatőr Eb-bronzérmes, cirkálósúlyú Darmos József összecsapása is.
Ökölvívás
Egy svájci bunyós tör Baranyi trónjára
Baranyi Richárd, a WBO (Bokszvilágszervezet) félnehézsúlyú Európa-bajnoka december 17-én teszi kockára övét a Felix Promotion idei utolsó profi bokszgáláján.
Ökölvívás