Musorujsag
Élő Eredmények

Tiger Woods fantasztikus és gyenge játékot mutatott egyszerre

Tiger Woods fantasztikus és gyenge játékot mutatott egyszerre

MTI
Tiger Woods hullámzó teljesítményt nyújtott a Bahama-szigeteken rendezett Hero World Challenge golftornán, amely közel másfél év után az első versenye volt.

A 40 éves korábbi világelső 2015 augusztusában játszott legutóbb, majd krónikus hátfájdalmai miatt több műtéten esett át és hosszú rehabilitációra szorult. A visszatérésére már októberben volt esély, ám csak mostanra került olyan állapotba, hogy vállalta az indulást.

A meghívásos, 18 versenyzőt felvonultató, 3,5 millió dollár összdíjazású viadalon Woods olykor fantasztikusan, nem egyszer viszont nagyon gyengén golfozott. A mezőnyben neki volt a legtöbb birdieje (az alapütésszámnál eggyel kevesebb ütés – 24), viszont a négy nap során hat olyan szakasz is akadt, melyet az alapütésszámnál kettővel több kísérletből teljesített.

Woods végül a 15. helyen zárt, 14 ütéssel elmaradva a győztes Macujama Hidekitől. A japán játékos sikeréért egymillió dollárt kapott.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tiger Woods 466 napig bírta a nélkülözést
Az amerikai golfozó biztató formában játszik a hosszú kihagyás után, de az alapítvány aáltal szervezett jótékonysági tornából még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.
Golf
Saját versenyén tér vissza Tiger Woods
Tiger Woods már a helyszínen edz, így közel másfél éves kihagyása után minden bizonnyal a héten sorra kerülő saját, bahama-szigeteki golfversenyén visszatér.
Golf
Mégsem tért vissza Tiger Woods
Tiger Woods végül nem indult a kaliforniai Napában rendezett, 6 millió dollár összdíjazású profi golftornán, s visszatérésére még legalább két hónapot várni kell.
Golf