Musorujsag
Élő Eredmények

Szekeres Klára: "Tiszta lappal indulunk"

M4Sport/m4sport.hu
A magyar női kézilabda válogatott meglepetésre viszonylag sima, öt gólos vereséget szenvedett Csehországtól a svédországi Európa-bajnokság első csoportmérkőzésén. A nem várt fiaskó nem tett jót a csapaton belüli hangulatnak, ám Szekeres Klára szerint minden adott ahhoz, hogy az együttes kijavítsa a hibákat, és eredményesen szerepeljen a továbbiakban.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Az M2 Petőfi TV-n a magyar-dán Eb-meccs
Hétfő este a csehek ellen elszenvedett keserű vereséget követően Dánia ellen lép pályára a magyar női kézilabda-válogatott. A mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik, a közvetítést pedig már 20:05-től figyelemmel követhetik az M2 Petőfi TV műsorán.
Kézilabda
Egygólos dán siker a magyar csoportban
A dán válogatott 22-21-re legyőzte a montenegrói csapatot a svédországi női kézilabda Európa-bajnokság magyar érdekeltségű C csoportjában.
Kézilabda
Mit gondol, hogy szerepel az Eb-n a női kéziválogatott?
A svédországi Európa-bajnokság előtt a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) nem tűzött ki konkrét célt a csapat szereplésével kapcsolatban. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy az m4sport.hu olvasói, az M4 Sport nézői mit gondolnak az esélyekről. Szavazni december 7., szerda délig lehet.
Kézilabda
Jó hangulatban várja a rajtot a női kéziválogatott
A hétfői Sportreggeliben az M4 Sport helyszíni tudósítója, Tóth Bálint Malmőből jelentkezett be. A női kézilabda Európa-bajnokságon hétfőn lép először pályára a magyar válogatott, amelynek játékosai már várják, hogy túlessenek a bemutatkozáson. A svédországi városban egyelőre nincs igazi Eb-láz, de ez egyelőre nem is baj. A teljes beszélgetést az alábbi videóra kattintva nézheti meg.
Kézilabda