Musorujsag
Élő Eredmények

Ezért kapott 1500 eurós büntetést a női kéziválogatott

MTI/M4 Sport
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) 1500 eurós bírságot szabott ki a svédországi Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatottra.

A büntetés oka, hogy a Csehország elleni, hétfői mérkőzésen az egyik időkérés alkalmával a magyarok arrébb rakták a mikrofont, miután azzal a helyi tévések három alkalommal is megzavarták az időkérést. A bírságból 500 eurót felfüggesztettek.
Mellékbüntetésként a válogatott fizioterapeutája felfüggesztett eltiltást kapott.

Íme a jelenet:

A magyar szövetség (MKSZ) honlapján olvasható beszámoló szerint az MKSZ, miután az EHF kedden értesítette a fegyelmi eljárás kezdetéről, leírta álláspontját, kifejtve, hogy amennyiben bárkit megsértett az ügyben, sajnálja az esetet. Hozzátette ugyanakkor, hogy az időkérés alatt a helyi tévések a mikrofonnal háromszor meglökték Kim Rasmussen szövetségi kapitány kezét és mágnestábláját, így a 60 másodperces tanácskozásból értékes másodpercek vesztek oda, többször is.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Elrepült a magyar női kézilabda-válogatott
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szombaton kijelölte 17 fős utazó keretét a vasárnap kezdődő svédországi Európa-bajnokságra. A csapat vasárnap reggel indult el Malmőbe, majd hétfőn Csehország együttese ellen kezdi meg szereplését a kontinensviadalon.
Kézilabda
Ez lehet a siker titka a dánok ellen
A magyar női kézilabda-válogatott másodedzője szerint a dánok nyitott védekezése kedvezhet a mieinknek a svédországi Európa-bajnokság szerdai mérkőzésén.
Kézilabda
Az M2 Petőfi TV-n a magyar-dán Eb-meccs
Hétfő este a csehek ellen elszenvedett keserű vereséget követően Dánia ellen lép pályára a magyar női kézilabda-válogatott. A mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik, a közvetítést pedig már 20:05-től figyelemmel követhetik az M2 Petőfi TV műsorán.
Kézilabda