Musorujsag
Élő Eredmények

Thomas Doll: "Nem játszhatunk harakiri-focit"

M4Sport/m4sport.hu
A Ferencváros a 211. örökrangadón térne vissza a győzelmi ösvényre, míg az Újpest végre felhagyna a döntetlenekkel, reményeik szerint a jó irányba. A lila-fehérek Debrecen elleni mérkőzését szombaton 15:30-tól, míg a Fradi-MTK találkozót szintén szombaton, 18:00-tól tekinthetik meg az M4Sporton és az m4sport.hu-n.

gh

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Pintér Attila szíve mindig ferencvárosi marad
A Mezőkövesd vezetőedzője, Pintér Attila együtt énekelte a zöld-fehér szurkolókkal a Fradi-indulót, miután csapata szombaton 2-0-ás győzelmet aratott egykori klubja ellen. Nem meglepő, hogy így tett, hiszen ereiben zöld-fehér vér csörgedez, játékosként és edzőként is szép sikereket ért el a Ferencvárossal. Az M4 Sport vasárnap esti Góóól! című műsorában megmutatta a közös éneklést, majd Pintér elmesélte, hogyan élte meg a mérkőzést.
Magyar futball
Íme az OTP Bank Liga 18. fordulójának legszebb jelenetei
Góloktól és meglepetésektől sem volt mentes a magyar labdarúgó bajnokság első decemberi játéknapja, melynek során simán kapott ki a Ferencváros, győzelmével elmozdult a kieső zónából a Paks, a Honvéd pedig immár dobogósnak mondhatja magát. A forduló legérdekesebb momentumait az alábbi összeállításban tekintheti meg.
OTP Bank Liga
Tapad a Vasasra a Videoton
Idegenben, a DVSC otthonában szerezte meg a három pontot a Videoton az OTP Bank Liga tizennyolcadik fordulójában.
Magyar futball