Musorujsag
Élő Eredmények

Nikolics három góllal búcsúzott a Legiától

Nikolics három góllal búcsúzott a Legiától

m4sport.hu/MTI
A Legia Warszawa labdarúgócsapata Nikolics Nemanja mesterhármasának is köszönhetően hazai pályán 5-0-ra legyőzte a Górnik Leczna együttesét a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 20. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A Legia Warszawa csapatában valószínűleg utolsó alkalommal lépett pályára – korábban az M4 Sportreggeli című műsorában mesélt arról, hogy távozik a klubtól – a magyar labdarúgó- válogatott csatára, Nikolics Nemnanja, aki az első félidőben egyszer, a második játékrészben pedig kétszer volt eredményes, rajta kívül pedig Miroslav Radovic és  Kasper Hamalainen talált még be. Győzelmével a varsói csapat feljött a tabella harmadik helyére, míg a Górnik Leczna sereghajtó a bajnokságban.

Nikolicsot az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő Chicago Fire kereste meg, és egy kínai klub is érdeklődött iránta.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Szolnok pólócsapata nyerte a Magyar Kupát
A Szolnok nyerte a vízilabda BENU férfi Magyar Kupát: a Tisza-parti együttes a sorozat vasárnapi döntőjében rendkívül magabiztosan, 10-4-re győzte le a címvédő Egert.
Vízilabda
Guardiola legyőzte Wengert
A Manchester City hazai pályán egygólos hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte az Arsenalt az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi rangadóján.
Külföldi futball
Hosszú Katinka aranygyűjtésébe Sebestyén Dalma segített be
Tíz érmet, közte öt aranyat szereztek a magyar úszók a Lausanne-ban rendezett, 40 ezer svájci frank (11,6 millió forint) összdíjazású nemzetközi verseny második, befejező napján. A vasárnapi döntők közül - akárcsak szombaton - négyet nyert Hosszú Katinka, egyet pedig Sebestyén Dalma.
Úszás
NHL-védő Székesfehérváron
Mike Vernace személyében korábbi NHL-es játékossal erősítette meg keretét az osztrák jégkorongligában (EBEL) szereplő Fehérvár AV19.
Jégkorong
A Real Madrid sztárjával erősítene a Chelsea
A brit Mirror értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapata a Real Madrid támadó középpályásával, James Rodríguezzel pótolná a Kínába tartó Oscart.
Külföldi futball
Nagy formában a Serie A-ban
A Napoli a belga Dries Mertens négy góljának is köszönhetően 5-3-ra győzte le hazai pályán a Torino együttesét az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi játéknapján, amelyen Nagy Ádám végig a pályán volt a győztes Bolognában.
Külföldi futball