Musorujsag
Élő Eredmények

Van akinek élmény, van akinek nosztalgia - szabadtéren hokizik a Volán

M4Sport/m4sport.hu
Három év után rendezhet újfent Winter Classic-ot a Városligeti Műjégpálya, az esemény mind a szurkolók, mind a játékosok számára kuriózum. A Fehérvár AV19 játékosai osztották meg gondolataikat a szabadtéri helyszín okozta sajátosságokról, van akinek piros betűs ünnep a játéknap, míg mások gyermekkoruk legszebb edzéseit idézik fel az ilyen alkalmakkor. Azalábbi videóból pedig az is kiderül, hogy Szuper Levente miként látja a nyitottpályás meccseket - szigorúan kapusszemmel.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Otthon kaptak ki az Acélbikák
Az újonc román Dunarea Galati hosszabbítás után győzött a Dunaújvárosi Acélbikák vendégeként a jégkorong MOL Liga alapszakaszának szerdai mérkőzésén.
Jégkorong
Szélig Viktor idejében minden edzés "Winter Classic" volt
Szerdán rajtol a december végi hokiünnep, azaz a Winter Classic, melynek keretén belül szabadtéri EBEL és MOL Liga mérkőzéseket is láthat a nagyérdemű. A Városligetben lebonyolításra kerülő háromnapos rendezvény előkészületei a végéhez közelednek, az esemény előtt Szélig Viktor, a Fehérvár AV19 jégkorong csapatának sportmenedzsere adott interjút. A találkozókat az M4Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.
Jégkorong
Kikapott a Fehérvár Linzben
A Fehérvár AV19 4-1-re kikapott a Black Wings Linz vendégeként az osztrák jégkorongliga (EBEL) alapszakaszának hétfői mérkőzésén.
Jégkorong
Most mutasd meg! hokis módra
A Most mutasd meg! sorozatunkban eddig az OTP Bank Liga csapatainak játékosai mérették meg magukat. Karácsonyra speciális feladatokkal először az Alba Fehérvár két kosarasa, Markovics Luka és Lóránt Péter szállt be a küzdelembe, most pedig a MAC Budapest két jégkorongozója, Bálizs Bence és Schmál Kristóf igyekezett megoldani a furfangos feladatokat.
Jégkorong