Musorujsag
Élő Eredmények

Menni vagy maradni - Alexander Torvund magyar és norvég válogatott is lehet

M4Sport/m4sport.hu
A 2000-es születésű Alexander Torvund, érdekes választás előtt áll: döntenie kell az őt egyaránt a korosztályos válogatottba behívó magyar és norvég nemzeti tizenegy közül, ám tovább nehezíti a helyzetet, hogy jelenleg csak norvég állampolgársággal rendelkezik. A Vasas U17-es labdarúgója a 2015/2016-os kiírásban 26 mérkőzésen 27 gólt szerzett. A szokatlan helyzetről és az angyalföldi klub utánpótlás-helyzetéről a fiatal játékos, valamint Tóth Attila, a Vasas Kubala Akadémia sportigazgatója is kifejtette véleményét a Sportreggeliben.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nagy Ádám: „Az elvárások és a célok ugyanazok, mint a korábbi években”
Nem egészen felhőtlen a helyzet a DVTK Jegesmedvék háza táján, a tavalyi bajnok ugyanis csupán a harmadik pozíciót foglalja el a MOL Liga tabelláján. Az együttest a szezon elején átvevő Nagy Ádám csapatvezető, valamint az idei kiírásban legkevesebb gólt kapó, egyben a legjobb védési hatékonysággal rendelkező kapus, Adorján Attila elemezte a miskolciak eddigi szereplését és a jövőbeli terveket a Sportreggeliben.
Jégkorong
Tamási Zsolt: "Szeretnénk megőrizni az NB I-es tagságunkat"
Tamási Zsoltot nevezték ki az MTK vezetőedzői posztjára, miután elődje, Teodoru Vaszilisz a kék-fehérek várakozáson aluli szereplése miatt távozni kényszerült a gárda kispadjáról. Az újdonsült tréner, aki korábban a Győri ETO-ban és a Vasasban is megfordult, 2005 óta a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójaként dolgozik. Az új kihívásokról és célokról a Sportreggeliben fejtette ki véleményét a szakember.
Magyar futball
Zsiga Gyula: "Az elnökség még nem döntötte el, hogy mi a célkitűzés"
Jó formában várja a januári világbajnokságot a magyar férfi kézilabda válogatott, amely múlt héten elhódította a Provident Karácsony Kupát, Xavi Sabate irányításával pedig hét mérkőzéséből hatot megnyert. A torna esélyeiről, az azt megelőző dániai Bygma-kupán várható szereplésről, valamint az utánpótlás-képzés helyzetéről Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda Szövetség frissen kinevezett szakmai igazgatója számolt be a Sportreggeliben. A dániai viadalt az M4Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.
Kézilabda