Musorujsag
Élő Eredmények

Simone Zaza csalódást okozott a West Hamnek

MTI
Az olasz válogatott csatár, Simone Zaza távozik az angol élvonalban szereplő West Ham United labdarúgócsapatától.

Slaven Bilic vezetőedző csütörtökön úgy fogalmazott, a 25 éves játékosnak a szerződése miatt kell új csapatot keresnie, de pontosan nem árulta el, mire gondol.

Zazát augusztusban ötmillió euróért vették kölcsön a londoniak a Juventustól egy szezonra, de a brit sportsajtó értesülése szerint amennyiben legalább 15 mérkőzésen pályára lép, a West Hamnek újabb húszmillió eurót kellene fizetnie. A csatár 11 alkalommal kapott lehetőséget, de nagy csalódást okozott, mert egyetlen gólt sem szerzett a Premier League-ben, ezért nem akarják a tetemes összeg fejében megtartani.

Bilic arról is beszélt, hogy Zaza helyére a Sunderland csatárát, a West Ham Unitedben nevelkedett Jermain Defoe-t szeretnék megszerezni, de jelenlegi klubja már többször visszautasította az érdeklődésüket.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Henryé, Cassanóé, Reyesé, Anelkáé vagy másé a legrosszabb téli átigazolás?
Januárban elsősorban az átigazolásokról szól az európai futball. A nagy vásárlások közepette azonban nem árt figyelni, ugyanis nagyon mellé lehet nyúlni még a legnagyobb sztárokkal is. Szubjektív listánkon az elmúlt húsz év legrosszabbul elsült januári klubváltásait vettük sorba. Azt is figyelembe vettük, más kluboknál hogy teljesítettek a rosszul döntő játékosok.
Külföldi futball
Alli kiütötte a Chelsea-t
Egymás után aratott 13 győzelme után szenvedett vereséget a Tottenham vendégeként a Premier League-ben listavezető Chelsea a bajnokság 20. fordulójának zárómeccsén.
Külföldi futball
Dele Alli lehet a Real Madrid következő nagy fogása
Nem lesz könnyű dolga a Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának, amely mindenáron szeretné megtartani a klub egyik ékkövének számító Dele Allit, brit lapinformációk szerint ugyanis a Real Madrid a nyáron 50 millió fontos ajánlatot készül tenni a húszéves játékosért.
Külföldi futball