Musorujsag
Élő Eredmények

Tamási Zsolt sikeres tavaszi szereplést remél

M4Sport/m4sport.hu
Nincs könnyű helyzetben az MTK, az őszi harmatos szereplést követően ugyanis a 11., kieső helyről várják a tavaszi folytatást a kék-fehérek. A gárda új vezetőedzője, Tamási Zsolt nagy örömmel kezdett bele a közös munkába, ám tudja, hatalmasok az elvárások a fővárosi klubnál. Az eddigi gyengébb játék ellenére a hangulatra nem lehet panasz az együttes háza táján, és az összetartás kapcsán sem találni kivetni valót, már csak az a kérdés, vajon ki fog gólt lőni az eddig nem túl eredményes csapatból.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Konkurenciát követel magának Torghelle
Az őszi mérkőzések tanulsága szerint a góllövéssel álltak hadilábon, így a támadósort erősítené meg, azaz riválisokat hozna saját nyakára Torghelle Sándor, az OTP Bank Ligában kieső helyen telelő, a felkészülést hétfőn megkezdő MTK labdarúgócsapatának csatára.
Magyar futball
Tamási Zsolt: "Szeretnénk megőrizni az NB I-es tagságunkat"
Tamási Zsoltot nevezték ki az MTK vezetőedzői posztjára, miután elődje, Teodoru Vaszilisz a kék-fehérek várakozáson aluli szereplése miatt távozni kényszerült a gárda kispadjáról. Az újdonsült tréner, aki korábban a Győri ETO-ban és a Vasasban is megfordult, 2005 óta a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójaként dolgozik. Az új kihívásokról és célokról a Sportreggeliben fejtette ki véleményét a szakember.
Magyar futball
Új edző az MTK-nál
Teodoru Vaszilisz helyett Tamási Zsolt, a Sándor Károly Akadémia szakmai igazgatója lesz a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MTK Budapest vezetőedzője.
Magyar futball
Cristiano Ronaldo 2016 legjobbja
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál válogatott futballistája lett 2016-ban a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA) az Év játékosa, az elismerést negyedszer érdemelte ki.
Külföldi futball
Megkezdte a felkészülést a Honvéd
A téli pihenőt követően január elején álltak újra edzésbe a Budapest Honvéd játékosai. A csapat a remek őszi hajrájának köszönhetően a tabella második helyéről várja a folytatást, és nem titkolt célja európai porondon is megmutatni tudását nyáron. Marco Rossi vezetőedzőnek ugyanakkor nem lesz könnyű dolga tavasszal, hiszen két meghatározó embere is elhagyhatja a fedélzetet. A szakember és a labdarúgók az M4Sportnak nyilatkoztak a jövőbeli tervekről.
Magyar futball
Botkával erősített a Fradi
A Budapest Honvád válogatott védője a a Ferencvárosnál folytatja - jelentette be hivatalos honlapján a Honvéd.
Magyar futball