Musorujsag
Élő Eredmények

A Loki csapatkapitánya is kereshet magának csapatot

MTI
Távozik a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő DVSC-től Szakály Péter, de nincs ezzel egyedül: összesen öten kerültek körön kívülre.

A DVSC honlapján kedden jelentették be, hogy a szakmai stáb és a klubvezetés döntése értelmében a hatszoros válogatott középpályásnak és négy társának új csapatot kell keresnie.

Szakály kilenc évvel ezelőtt igazolt Debrecenbe, korábban csak a Kaposvár színeiben szerepelt az NB I-ben. A DVSC négyszeres bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes, illetve Szuperkupa- és Ligakupa-győztes lett vele. A 2011/12-es szezon után a Hivatásos Labdarúgók Szervezete, a 2013/14-es idény után pedig a szövetség (MLSZ) választotta az évad legjobb játékosának.

A 30 éves középpályáson kívül Balogh János kapus, valamint a holland csatár, Geoffrey Castillion, a bosnyák középpályás, Ognjen Djelmic, illetve Kuti Krisztián távozott a klubtól.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Szombathelyről erősített az MTK
A korábban a Budapest Honvédban, a Győrben és a Haladásban is szereplő Leandro Martínez lehet Torghelle Sándor új támasza.
Magyar futball
Tamási Zsolt sikeres tavaszi szereplést remél
Nincs könnyű helyzetben az MTK, az őszi harmatos szereplést követően ugyanis a 11., kieső helyről várják a tavaszi folytatást a kék-fehérek. A gárda új vezetőedzője, Tamási Zsolt nagy örömmel kezdett bele a közös munkába, ám tudja, hatalmasok az elvárások a fővárosi klubnál. Az eddigi gyengébb játék ellenére a hangulatra nem lehet panasz az együttes háza táján, és az összetartás kapcsán sem találni kivetni valót, már csak az a kérdés, vajon ki fog gólt lőni az eddig nem túl eredményes csapatból.
Magyar futball
Megkezdte a felkészülést a Honvéd
A téli pihenőt követően január elején álltak újra edzésbe a Budapest Honvéd játékosai. A csapat a remek őszi hajrájának köszönhetően a tabella második helyéről várja a folytatást, és nem titkolt célja európai porondon is megmutatni tudását nyáron. Marco Rossi vezetőedzőnek ugyanakkor nem lesz könnyű dolga tavasszal, hiszen két meghatározó embere is elhagyhatja a fedélzetet. A szakember és a labdarúgók az M4Sportnak nyilatkoztak a jövőbeli tervekről.
Magyar futball
Botkával erősített a Fradi
A Budapest Honvád válogatott védője a a Ferencvárosnál folytatja - jelentette be hivatalos honlapján a Honvéd.
Magyar futball