Musorujsag
Élő Eredmények

Újabb válogatott kerettagot igazolt a Fradi

fradi.hu
A DVTK-ból a Ferencvárosba igazolt Bognár István.

A Fradi hivatalos honlapjának beszámolója szerint a 25 éves válogatott kerettag már alá is írta szerződését, várhatóan kedd délután csatlakozik a tavaszi szezonra készülő kerethez.

Bognár István 1991. május 5-én született Liége-ben, mivel édesapja, az 50-szeres válogatott Bognár György ekkor a Standard Liége színeiben futballozott. A hazai élvonalban 2011-ben mutatkozott be, de igazán a 2012-től számított mezőkövesdi évek alatt figyelt fel képességeire a hazai futballszakma. Bognár 2014-ben a DVTK-hoz igazolt, ahonnan a magyar labdarúgó-válogatott bő keretébe is bekerült.

A Ferencváros hétfőn Botka Endre érkezését jelentette be.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Botkával erősített a Fradi
A Budapest Honvád válogatott védője a a Ferencvárosnál folytatja - jelentette be hivatalos honlapján a Honvéd.
Magyar futball
Többen is érkeznek a Fradihoz
Az FTC Zrt. vezérigazgatója szerint több játékos is érkezik a labdarúgócsapathoz a téli szünetben.
Magyar futball
Gera jótékonykodott, Rju Szung Vu plüsspokémont vadászott – Így pihentek a téli szünetben a Fradi focistái
A címvédő Ferencváros labdarúgóinak egy hónap állt rendelkezésére, hogy kipihenjék a fárasztó őszi szezont. A szünetben Gera Zoltán jótékonysággal, a dél-koreai Rju Szung Vu plüssvadászattal hívta fel magára a figyelmet, míg Marco Djuricin Dubaiban köszöntötte az új esztendőt. A játékosok viszont pénteken már neki is látnak ledolgozni az ünnepi menüt, januárban Spanyolországban edzőtáboroznak, hogy felkészüljenek a bajnokság második felére.
Magyar futball
Somália visszatért a Fradiba
Újra zöld-fehér színeket öltött a Fradi korábbi labdarúgója, Somália, aki három Ferencvárosban eltöltött szezon után 2015 nyarán igazolt a francia élvonalban szereplő Toulouse FC együtteséhez. A brazil játékos azonban nem felejtette el, hogy mit adott neki a klub, ezért amikor csak ideje engedi, igyekszik ellátogatni Magyarországra, hogy találkozhasson régi csapattársaival, akikkel a mai napig barátai viszonyt ápol. Egy igazi labdarúgó persze a téli szünetben sem lazsálhat, így Somália sem volt rest, edzést tartott a Fradi focistapalántáinak, és még játszani is beszállt közéjük.
Magyar futball