Musorujsag
Élő Eredmények

2017-ben is Sopron rendezheti az U18-as női kosárlabda Eb-t

MTI
A tavalyi sikeres rendezés után idén nyáron is Sopron ad otthont az U18-as női kosárlabda Európa-bajnokságnak.

A szervezők tájékoztatása szerint a torna ezúttal is a Novomatic Aréna nagytermében és akadémiai oktatóközpontjában lesz. A 16 csapat augusztus 5-13. között száll harcba az elsőségért, ami tavaly Franciaországnak sikerült. A magyarok az előkelő 5. helyen végeztek, ezzel kivívták a világbajnoki részvétel jogát.

A Balogh Judit vezette hazai válogatott ezúttal Görögországgal, Lettországgal és Törökországgal került egy csoportba.

A csoportok:
A csoport: 1. Szerbia 2. Svédország 3. Spanyolország 4. Horvátország
B csoport: 1. MAGYARORSZÁG 2. Görögország 3. Lettország 4. Törökország
C csoport: 1. Oroszország 2. Szlovénia 3. Csehország 4. Litvánia
D csoport: 1. Franciaország 2. Bosznia-Hercegovina 3. Olaszország 4. Belgium

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Jameséknek nem tetszett a Jazz
A címvédő Cleveland Cavaliers LeBron James 29 pontja ellenére nyolc ponttal kikapott a Utah Jazz vendégeként az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA).
Kosárlabda
Jakab Máté a legfiatalabb kosáredző a magyar élvonalban
A 24 esztendős Jakab Máté lett a MAFC kosárlabda csapatának vezetőedzője, az eddigi tréner, Garai Péter a továbbiakban 'csak' az elnöki posztot tölti be. Az új mester a hétvégén mutatkozott be és egy pontos vereséget szenvedett együttesével a Kaposvártól. A MAFC jelenleg a kosárlabda NB I utolsó, 14. helyén áll. A MAFC legidősebb játékosa hat évvel idősebb Jakab Máténál, aki többek között erről is beszélt az M4 Sportreggeliben.
Kosárlabda
Körmendi kosaras lett december legjobbja
Véget ért az M4 Sport és a bb1.hu közös szavazása, kiderül, ki lett december hónap legjobb kosárlabdázója a férfi NB I-ben. A végeredmény a két szerkesztőség és a szurkolók véleményének összesítése után alakult ki.
Kosárlabda
Bryant Szolnokra szerződött
Amerikai irányítóval erősítette meg a keretét a férfi kosárlabda NB I bajnoki címvédője, a Szolnoki Olaj KK. Darryl Bryant Sztojan Ivkovics vezetőedző és James Kinney távozása után érkezik a Tisza-partra.
Kosárlabda