Musorujsag
Élő Eredmények

Nyolc közt a Barca a Király Kupában

MTI
A címvédő Barcelona 3-1-re verte a Bilbaót a spanyol labdarúgó Király Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, így az első mérkőzésen elszenvedett 2-1-es veresége ellenére továbbjutott.

A katalán csapat az uruguayi Luis Suarez (35.) találatával szerzett vezetést a szerdai esti összecsapáson, majd a brazil Neymar a 48. percben 11-esből növelte az előnyt. Anric Saborit szépítése (51.) után a továbbjutást az argentin Lionel Messi (78.) szabadrúgásgólja jelentette.

A szintén élvonalbeli csapatok párharcában a Villarreal csak 1-1-es döntetlent ért el a Real Sociedad ellen, amely az első találkozón 3-1-re győzött.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tíz éve robbant a Beckham-bomba – most újra élesedik
Tíz éve ilyenkor már nagyban David Beckham Egyesült Államokba igazolásán csámcsogott mindenki. Mikor kiderült, hogy a Real Madridot elhagyva a Los Angeles Galaxyba szerződik a világ legnagyobb brandértékével rendelkező labdarúgója, nem gondoltuk volna, mindez hatással lesz egyszer Nikolics Nemanja pályafutására is. Az MLS előretörése megkérdőjelezhetetlen, dés az angol sztár újabb nagy dobása lehet a további fejlődés katalizátora is.
Külföldi futball
Messi új szerződése bonyodalmakat okozhat Barcelonában
Komoly nehézséggel kell szembenéznie a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona vezetőségének, amennyiben meg szeretné hosszabbítani legnagyobb sztárjának, az argentin Lionel Messinek a szerződését.
Külföldi futball
Ezt lehet tudni Cristiano Ronaldo új barátnőjéről
Ugyan korábban már többször lefotózták őket együtt, hivatalos rendezvényen mégiscsak a hétfői FIFA-gálán mutatta meg először a nyilvánosságnak új barátnőjét Cristiano Ronaldo.
Külföldi futball