Musorujsag
Élő Eredmények

Csányi Sándor Bernd Storcknak is megköszönte

MTI
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor az M4 Sport - Év sportolója gálán a magyar válogatottal Európa-bajnoki nyolcaddöntőbe jutó német szövetségi kapitány, Bernd Storck munkáját méltatta. Az alábbi videóra kattintva megnézheti, meghallgathatja a sportvezető gesztusát.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Így olvasott magyarul Claude Makélélé
Az M4 Sport - Év sportolója gálán Claude Makélélé, világbajnoki ezüstérmes, Bajnokok Ligája-győztes francia labdarúgó adta át az Év csapatának járó elismerést. Az egykori kitűnő védekező középpályás a magyar szavakkal is megbirkózott. Az alábbi videóra kattintva megnézheti és meghallgathatja a korábbi Real Madrid-, Chelsea- és Paris Saint Germain-játékost.
Magyar futball
Hosszú Katinka szerint elképesztő volt ez az év
Az M4 Sport - Az Év sportolója gála után a díjazottak nyilatkoztak az M4 Sportnak. Hosszú Katinka a 2016-os évről, férje Shane Tusup a jövőről beszélt, Szilágyi Áron pedig elmondta, mennyi mindenkinek köszönheti azt, hogy olimpiai bajnok lett, hiszen az aranyérem "nem csupán az ő sikere". Gera Zoltán a magyar szurkolók fociszeretetét méltatta, míg Kulcsár Győző az életműdíjának tisztogatásáról is szót ejtett. A videókat megtekintve arra is fény derülhet, hogy az év fogyatékos női sportolója, Krajnyák Zsuzsanna melyik olimpiai bajnokunkkal készült Rióra.
Egyéb