Musorujsag
Élő Eredmények

Megvan a Fradinál parkolópályára tett kapus új klubja

m4sport.hu
Jova Levente, az OTP Bank Ligában címvédő FTC kapusa a tavaszi szezonban a Merkantil Bank Ligában második helyen álló Soroksárban játszik.

Jova riválisa, a válogatottban is számításba vett Dibusz Dénes mellett évek óta tartalékszerepben ült a zöld-fehérek kispadján. Novemberben szárnyra kapott hírek szerint egy szórakozóhely előtt balhéba keveredett. A történteket a 24 éves kapus tagadta. A ferencvárosi klubvezetés kivizsgálta az ügyet, és már a fegyelmi eljárás során felmentették a játékost a munkavégzés alól, most pedig kölcsönadták.

Jova Levente 2011-ben mutatkozott be a Ferencváros felnőttcsapatában, egy Haladás elleni Ligakupa-meccsen. A 2011/12-es NB I-es szezon 7. fordulója óta Dibusz 2014-es érkezéséig első számú kapusként számoltak vele, utána azonban háttérbe szorult. Többször felröppentek róla olyan híresztelések, hogy eligazol a fővárosi klubtól azonban ezek mindig „kacsának” bizonyultak. Összesen 69 mérkőzésen lépett pályára ferencvárosi színekben.

A dolog érdekessége, hogy Jova Levente kilencedik kerületi utódja épp új klubjától érkezik a zölde-fehérekhez, a Fradi-nevelésű Holczer Ádám személyében.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Újabb csatár az MTK-nál
Ukrán játékossal erősített az OTP Bank Ligában kieső helyen telelő MTK Budapest labdarúgócsapata.
Magyar futball
Nem jöttek be az OTP Bank Liga edzőváltásai
A labdarúgó OTP Bank Liga 2016/17-es szezonjához köthető edzőváltások közül eddig csupán az éllovas Videotonnál lehetnek elégedettek. Megnéztük, melyik csapatnál hogy sült el az edzőváltás.
Magyar futball
Európai porondra vágyik az Újpest légiósa
Az Újpest FC a télen sem igazolhat játékost a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) büntetése miatt, így a lila-fehérek összeszokott kerettel készülhetnek a tavaszi szezonra. A csapat macedón labdarúgója, Enis Bardhi csütörtök reggel az M4 Sportreggeli című műsorának vendége volt.
Magyar futball
Eppel Márton: ha jön valaki a helyemre felveszem vele a kesztyűt
A Honvéd játékosa szerint a csapattól távozó Botka Endrének remek lehetőség, hogy a nagy rivális zöld-fehérekhez igazolhatott, és ugyan rengeteget tett a Honvédért, de a csapat képes arra, hogy a távozásával felmerülő problémákat megoldja. A Kispest január 9-én kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre, az együttes célja, hogy az őszi jó teljesítményt folytassa, és majd egy európai kupában szerepelhessen. Eppel Márton a Sportreggeliben beszélt a felkészülésről, a közelgő Fradi-Honvéd meccsről és arról is, hogy szerinte milyen módszerrel lehetne a szurkolók létszámát növelni az NB I-es találkozókon.
Magyar futball