Musorujsag
Élő Eredmények

Nem lesz könnyű megemészteni: harc elégtétel lehetősége nélkül

Bild
Nincs könnyű helyzetben Lewis Hamilton, véli a Forma-1 irányítója, Bernie Ecclestone, aki szerint egy olyan harcosnak, mint a brit, bosszú nélkül nem lesz egyszerű dolga idén.
Lewis Hamilton a bosszú lehetősége nélkül versenyez 2017-ben. (Fotó: xpb.cc) Lewis Hamilton a bosszú lehetősége nélkül versenyez 2017-ben. (Fotó: xpb.cc)

Csapattársa, Nico Rosberg sikeresen megállította a brit sorozatát, és ennek megbosszulására 2017-ben biztosan nem lesz lehetősége Hamiltonnak, hiszen idő közben a német visszavonult.

„Most Lewisnak bosszú nélkül kell küzdenie” – mondta Ecclestone a Bildek. „Az elégtétel lehetősége nélkül kell versenyeznie.”

Motor Racing - Formula One World Championship - United States Grand Prix - Race Day - Austin, USA
Ecclestone egyébként azok közé tartozik, akik úgy vélik, visszavonulása jó döntés volt Rosberg számára, de még az F1-nek is: „Elvégezte a munkáját. Világbajnok akart lenni, és most világbajnok! Miért kellene folytatnia? Én megértem a döntését.”

Motor Racing - Formula One World Championship - Abu Dhabi Grand Prix - Race Day - Abu Dhabi, UAE

„Egy ilyen bátor döntés a Forma-1-nek is jót tesz. Azt bizonyítja, hogy okos versenyzőnk volt. Elérte a célját, és hogyan jönne bárki is ahhoz, hogy kritizálja őt, hogy mit kezd az életével?”

Motor Racing - Formula One World Championship - Abu Dhabi Grand Prix - Race Day - Abu Dhabi, UAE

És, hogy mi lenne még jó az F1-nek? Egy Schumacher! Miután jól teljesített az alacsonyabb kategóriákban, Ecclestone szerint új lökést adna a Forma-1-nek, ha Mick Schumacher csatlakozna a királykategóriához.

„Jót tenne a Forma-1-nek, ha a Schumacher név ismét a nevezési listánkon lenne.”

Mick Schumacher (Fotó: Xpb.cc) Mick Schumacher (Fotó: Xpb.cc)

További tartalmak