Musorujsag
Élő Eredmények

A Haladástól igazolt csatárt a Vasas

vasasfc.hu
Az OTP Bank Ligában harmadik helyezett Vasas leigazolta Gaál Bálintot a Haladástól.

Az angyalföldi klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a 25 éves támadó hároméves szerződést kötött új csapatával.

„Gaál Bálint a támadószekciót fogja erősíteni, mivel erőssége a góllövés, a mostani szezonban eddig 14 mérkőzésből 7 gólt szerzett- mondta Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója. – Mindkét lábával jól rúg, jól cselez és pontrúgásoknál is veszélyes az ellenfél kapujánál. A Vasas FC kivásárolta a Haladás FC-nél lévő szerződéséből.”

Gaál Bálint és Vancsa Miklós - fotó: vasasfc.hu Gaál Bálint és Vancsa Miklós – fotó: vasasfc.hu

„Nagyon örülök, hogy a Vasas játékosa lehetek – idézi a Vasas honlapja a játékost. – Nagy izgalommal várom a közös munkát. Szerettem volna egy lépcsőfokkal feljebb lépni, és úgy vélem, erre a Vasas alkalmas. Megtiszteltetés egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező klub játékosának lenni. Nincs kedvenc posztom a támadó szekcióban, bármely poszton jól érzem magam. Remélem új csapatom hasznára lehetek a tavaszi szezonban és minél jobb helyezéshez segíthetem hozzá.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Gaál Bálint: "Szépen lassan kezdek kivirágozni"
A szombathelyi Haladás csatára remek idényt tudhat maga mögött, eddigi 12 mérkőzésén öt találatot is jegyzett, mellyel vezeti is a vasiak házi góllövőlistáját. Tehetsége mellett szerénységével igyekszik felhívni magára a figyelmet, e két erény pedig eredményességgel is párosul.
Magyar futball