Musorujsag
Élő Eredmények

Hosszabbított a bajorokkal a villámléptű holland

MTI
Egy évvel meghosszabbította holland futballistája, Arjen Robben nyáron lejáró szerződését a Bayern München.

„Boldog vagyok, hogy további egy évig ebben a klubban játszhatok. A Bayern a világ legjobb egyesületeinek egyike, München pedig a családom számára a második otthon lett” – mondta a 32 éves játékos.

Robben 2009 augusztusában a Real Madridtól igazolt a bajorokhoz, s bár időről-időre sérülés hátráltatja, a fontos gólok szerzőjeként tartják nyilván.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Gólokat kell igazolnia a Gyirmótnak
A labdarúgó OTP Bank Liga utolsó helyén telelő Gyirmót a másodosztályú Dorog ellen játszotta le első téli felkészülési mérkőzését. A találkozó után Urbányi István az M4 Sportnak elmondta, mire lesz szükségük tavasszal a bennmaradáshoz. Az alábbi videóra kattintva megnézheti az edzőmeccs góljait, valamint a gyirmóti vezetőedző nyilatkozatát is meghallgathatják.
Magyar futball
Ibrahimovic a kritikusoknak és a fiataloknak is bevitt egyet
A Manchester Unitedet erősítő Zlatan Ibrahimovic csattanós választ adott azoknak a kritikusoknak, akik korábban azt nyilatkozták róla, hogy nem állja majd meg a helyét az angol élvonalban. A svéd sztár továbbá úgy véli, hogy a mai fiatalokban kevesebb alázat van, mint benne volt annak idején.
Külföldi futball