Musorujsag
Élő Eredmények

Szétszedte az angol sajtó Guardiolát

m4sport.hu
Nem finomkodott az angol sajtó Pep Guardiolával, miután a spanyol tréner csapata, a Manchester City súlyos vereséget szenvedett az Everton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.

Mint arról korábban beszámoltunk, a házigazda liverpooliak Romelo Lukaku, Kevin Mirallas, Tom Davies, és Ademola Lookman góljával meglepően simán 4-0-ra intézték el vasárnapi vendégeiket.

A Daily Mail azt rója fel Guardiolának, hogy mindenféle elképzelés nélkül játszatta csapatát. A lap szerint az edzőnek az első bekapott gól után fogalma sem volt, hogyan kellene megfordítani a meccset. „Pep úgy ült ott, mintha transzban lenne. Amikor rengett a föld, Pap keresztbe font karral ült a padon és nyitott szájjal bámult a semmibe.“

A Daily Star szerint a Cityt nem csupán legyőzték, hanem megszégyenítették, Guardiola pedig 2-0-nál az eget nézte, mintha álmodozna.

„Elpáholták, legyőzték és a végén meg is alázták őket“ – írta a Mirror.

„Megalázták a Cityt. Pep Guardiola számára ez az abszolút mélypont a Premier League-ben. Az Everton elpusztította és lerombolta a Manchester Cityt, az edző pedig válaszokat keres” – foglalta össze a Guardian.

A Manchester City jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán, hátránya tíz pont a listavezető Chelsea-vel szemben, így a bajnoki címről alighanem lemondhat, de még a Bajnokok Ligája-indulás is veszélybe kerülhet.

További tartalmak